Gradonačelnik Ivica Kirin ugostio Virovitičke mažoretkinje

U nedjelju je završilo Europsko prvenstvo mažoretkinja u Zagrebu, a naše Virovitičke mažoretkinje, sa svojom trenericom Natašom Kranjec, ponovno su ostvarile sjajne rezultate.

Natjecale su se u ukupno 13 kategorija i ostvarile do sad najbolje rezultate na Europskom prvenstvu u konkurenciji više od 3.200 natjecatelja i ukupno 102 tima iz 10 zemalja. Juniorke, prošlogodišnje europske prvakinje iz Praga, ponovno su zasjale na europskom tronu – u kategoriji mini baton flag (štap sa zastavom) osvojile su srebro te postale europske viceprvakinje, dok su se u kategoriji velika formacija baton flag okitile broncom. Također, djevojke i djevojčice plasirale su se među 6 najboljih timova u kategoriji pom pon.

IMG 8878Tim povodom u četvrtak, 11. srpnja ugostio ih je virovitički gradonačelnik Ivica Kirin koji im je čestitao na ovom velikom uspjehu.

Iznimno smo ponosni na sve naše mlade koji na najljepši mogući način promoviraju ime našeg grada, kako u Lijepoj našoj, tako i šire. Iskrene čestitke vama, vašoj trenerici Nataši Kranjec, ali i roditeljima čija su potpora i strpljenje isto tako važni, rekao je gradonačelnik Kirin dodavši kako je cilj da se što veći broj mladih uključi u sportske i rekreativne aktivnosti, što će Grad Virovitica uvijek podupirati kroz izdvajanja za rad klubova u koji su uključena djeca te ulaganja u sportsku infrastrukturu. (virovitica.hr, fotografije: Martina Bašić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content