IO Županijskog nogometnog saveza imenovao voditelje liga i novog instruktora za mlađe uzraste

Na posljednjoj sjednici Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza imenovane su osobe koje će voditi natjecanja u županijskim ligama.

Povjerenik za natjecanja svih seniorskih liga i Kupa je Damir Vargović. Željko Moslavac je povjerenik za natjecanje mlađih uzrasnih kategorija i ligu veterana. Povjerenik za suđenje bit će Kristijan Strusa – tajnik Županijskog zbora nogometnih sudaca, savezni sudački instruktor za mlade suce i drugoligaški kontrolor suđenja. Disciplinski sudac je Tihomir Majstorović.

Umjesto dosadašnjeg instruktora Županijskog nogometnog saveza za mlađe uzraste Tomislava Filipovića, tu će dužnost obavljati voditelj Škole nogometa u NK Virovitici Krešimir Crvenka. Crvenka pet godina radi s mlađim uzrastima u Nogometnom klubu Virovitica, u čemu postiže odlične rezultate, a drugu godinu je voditelj klupske škole nogometa, koja okuplja preko dvjesto malih nogometaša. Cilj novog instruktora je selekcioniranje najperspektivnijih igrača s prostora cijele županije neovisno iz kojeg kluba ili ranga natjecanja dolaze.

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content