Javni poziv za inicijalni iskaz interesa za prijem poduzetnika u poduzetničke inkubatore u Orahovici, Pitomači i Slatini

Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. objavio je Javni poziv za inicijalni iskaz interesa za prijem poduzetnika u poduzetničke inkubatore u Orahovici, Pitomači i Slatini. Cilj ovog Javnog poziva je utvrditi zainteresiranost poduzetnika za prijem u poduzetničke inkubatore na lokacijama koje su predmet ovog Javnog poziva.

Ovim Javnim pozivom se neće dodijeliti poslovni prostori, već isti služi isključivo za definiranje interesa u svrhu kvalitetnije pripreme Javnog poziva za prijem poduzetnika u Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije d.o.o. Za prijavu na Javni poziv za inicijalni iskaz interesa potrebno je ispuniti online obrazac na sljedećoj poveznici.

Poziv će biti otvoren do 10. kolovoza 2019. U prilogu se nalaze dokumenti u kojima su navedeni svi uvjeti na temelju kojih će se raspisati Javni poziv kada inkubatori budu spremni za prihvat poduzetnika. Također, u privitku je i popis poslovnih prostora koji će biti predviđeni za prihvat stanara. Sve dodatne informacije u vezi s ovim javnim pozivom poduzetnici mogu dobiti svakog radnog dana od 7 do 15 sati u sjedištu Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije d.o.o., Ulica Poduzetnička zona II 18, Virovitica, na telefonski broj: 099/368-0827 ili na e-mail: info@inkubatorivpz.hr. (inkubatorivpz.hr)

- PROMO -

 

 

Povezane vijesti

Skip to content