JESTE LI IH VIDJELI? Viroviticom haraju prevaranti, prisiljavaju ljude da kupe skupo posuđe, a posebno ciljaju na starije osobe

Viroviticom, sudeći prema riječima naše zabrinute čitateljice, haraju novi prevaranti. Kako nam kaže, riječ je o muškarcu i ženi u crnom vozilu zagrebačkih registarskih oznaka i ljudima nude, točnije prisiljavaju ih da kupe posuđe. Naime, prilaze im s pričom kako im je posuđe poklonila Carinska uprava i kako je riječ o vrhunski kvalitetnom posuđu.

Posuđe koje je njima “poklonjeno” oni prodaju za oko 700 eura. Prema riječima čitateljice, parkiraju kombi u naseljenim ulicama, nešto udaljenijima od centra i ondje idu od kuće do kuće ili zaustavljaju prolaznike. Kako kaže, sama prodaja ne bi bila toliko neuobičajena, već njihovo ponašanje i nagovaranje koje graniči s uznemiravanjem, nešto je što u ovoj priči nikako nije normalno. Na udaru su im posebno starije osobe koje mogu lakše nagovoriti na kupnju i ne odustaju lako, bez obzira što im kažete da niste zainteresirani.

Iz PU virovitičko-podravske nam kažu da nisu zaprimili nikakvu prijavu te mole građane da, ako primjete ovaj dvojac, zapišu registraciju vozila i dojave im na 192. (www.icv.hr, ml)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content