Nada Balaž, Jadranka Nekić i Brigita Dragić dobitnice poklon bona u nagradoj igri Mesoprerade u Našicama

Mesoprerada u Našicama preselila je u novi, veći prostor tik do prijašnje poslovnice. Bio je to povod i za nagraditi svoje vjerne kupce, ali i vjerne slušatelje Županijskog radija Virovitice. Tako su naše zajedničke prijateljice Nada Balaž, Jadranka Nekić i Brigita Dragić koje su uspješno sudjelovale u nagradnoj igri Mesoprerade, osvojile i vrijedne nagrade, poklon bonove od 300 kuna. Nagrade su preuzele u srijedu, 17. srpnja u Našicama, a mi smo iskoristili priliku upoznati se i fotografirati s njima.

IMG cc2f0d014b202c62b66b9f8886437471 V Fotor

U kratkom razgovoru Brigita Dragić nam je otkrila da su stalni kupci u mesnicama Mesoprerade i da su izuzetno zadovoljni ponudom i uslugom, a njen favorit je svježa junetina.

Vjerni kupac je i Nada Balaž iz Beničanaca kojoj su ovi novi prostori puno bolji od prethodnog. Proizvodi Mesoprerade su odlični, kaže, i nastavit će kod njih kupovati i ubuduće. Uskoro će imati i kirvaj pa će ovaj poklon bon doprinijeti i bogatijoj blagdanskoj trpezi.

Sretna što je dobila nagradu je i Jadranka Nekić. I ona i njena obitelj su dugogodišnji kupci u Mesopreradi, a kupnju obično obavi suprug koji ima i svog favorita, a to je poznata tlačenica. Međutim, na stolu se nađe i mesni narezak, svježe meso i sve potrebno za dobar roštilj.

IMG c6c1c834fb1e1b40c3dcbc03718029dd V Fotor

Dobrom poslovanju svakako doprinose i vrijedne i uslužne zaposlenice Mirjana Vrabac i Evica Rončević koje su već 9 godina za pultom mesnice i koje su zasigurno razlog više zbog kojeg im se kupci redovito vraćaju. Osmijeh, lijepa riječ, uslužnost i profesionalnost odlike su ovih vrijednih žena. Za svoj posao kažu da je zanimljiv i da im se svaki dan događaju neke nove situacije.

IMG c9a7c225cb47cc163ac50752d33168f0 V Fotor

Za sve one koji još nisu njihovi kupci važno je napomenuti da Mesoprerada d.o.o Slatina ima bogato iskustvo u proizvodnji i preradi mesa koja započinje početkom dvadesetog stoljeća. Proizvodnju baziraju na svježem svinjskom i junećem mesu te na užem asortimanu visokokvalitetnih suhomesnatih i polutrajnih proizvoda od kojih su najpoznatiji slatinski kulen, slatinska kulenova seka, slatinska kobasica i tlačenica. (promo)

IMG d5e706cff2b9a1bcfb5939410311b8f9 V Fotor

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content