NIKAD VEĆA “SVIRKA U PALAČI” Virovitičku publiku oduševili Protokol, SpottyMug i She Loves Pablo

U predivnom ambijentu dvorišta Palače Pejačević jučer (subota) je održana prva od dvije „Svirke u palači“. Večer je otvorio osječki rock band „Protokol“ te odmah u startu, vrhunskim izvedbama i odličnim ženskim vokalom, osvojio virovitičku publiku. Dvorište palače bilo je prepuno kada je na scenu nastupio virovitički band „Spotty Mug“. Mlada ekipa virovitičkih glazbenika pokazala je kako se emocije izražavaju kroz glazbu. Iznanađenje večeri bio je zagrebački rock band „She Loves Pablo“ koji je publiku svojom žestinom digao na noge pa su se najhrabriji odvažili na ples.

Treću „Svirku u palači“ organizirala je Turistička zajednica grada Virovitice i Klub mladih Virovitica uz podršku profesora Glazbene škole, Maria Petrinjaka i udruge Virovitičke kulturne alternative – ViKA.

–Zadovoljan sam večerašnjom Svirkom. Svake godine je sve više ljudi pa se ove godine možemo pohvaliti najvećom brojnosti do sada. Drago mi je da su Virovitičani prepoznali kvalitetu te na ovaj način pokazali podršku nama organizatorima – istaknuo je Mario Petrinjak, organizator i član osječkog rock banda „Protocol“ te dodao kako mu je iznimna čast večeras svirati pred virovitičkom publikom.

IMG 9996 Custom

Zadovoljstvo nisu sakrivali ni iz Turističke Zajednice grada Virovitice. –Nikada bolja i nikada veća Svirka. Iznimno sam zadovoljna večerašnjim koncertima te pozivam Virovitičane da u još većem broju dođu na Svirku i sljedeće subote – istaknula je Katarina Đurđević, direktorica Turističke zajednice Grada Virovitice.

Ponosni na uspjeh same Svirke bili su i organizatori ove večeri, Klub mladih Virovitica. – Drago mi je što se virovitička publika odazvala u ovako velikom broju. Svirka u Palači nikada nije bila mnogobrojnija. Ove godine Viroviticu smo glazbom povezali sa Zagrebom, Bjelovarom i Osijekom te virovitičkoj publici na taj način omogućili da čuju nešto novo – istaknuli su iz Kluba mladih Virovitica te dodali kako je ovo odlična promocija grada Virovitice i virovitičkih glazbenika. (www.icv.hr, lmh, Foto: L. Martinko-Hock)

[g-gallery gid=”540229″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content