Nogometni klub Ćeralije pobjednik 8. Memorijalnog nogometnog turnira “Zuza-Angel”

U organizaciji Nogometnog kluba Ćeralije, a pod pokroviteljstvom Općine Voćin, jučer (nedjelja) je na nogometnom igralištu u Ćeralijama odigran 8. Memorijalni nogometni turnir “Zuza-Angel”, u spomen na preminule članove Nogometnog kluba Ćeralije, igrača Franju Jozića – Zuzu i trenera Angela Tomića.

Na turniru su sudjelovale četiri ekipe: Nogometni klub Voćin, Nogometni klub Dinamo iz Josipova, Nogometni klub Zrinski iz Nove Bukovice i domaćin, Nogometni klub Ćeralije.

Prvo mjesto izborili su nogometaši domaćina, drugo mjesto pripalo je Zrinskom iz Nove Bukovice, treći su bili nogometaši iz Voćina, a četvrti je bio Dinamo iz Josipova. Nagrada za najboljeg igrača turnira pripala je Mariju Joziću (Ćeralije), najboljim golmanom proglašen je Danijel Mataja (Dinamo Josipovo), a najbolji strijelac bio je Franjo Perić (Ćeralije).

foto: D. Jozić

Odličja i nagrade klubovima i igračima te zahvalnice uručili su predsjednik NK Ćeralije Mika Tomić i načelnik općine Voćin Predrag Filić, a cjelokupni program vodio je Danijel Jozić.

– Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i na bilo koji način pridonijeli da se ovaj turnir održi i uveliča – poručili su iz Uprave NK Ćeralije.

(www.icv.hr, adf)