Plava tvornica će izraditi aplikaciju za statistiku posjećenosti te opremanje kreativnog laboratorija Centra za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović i direktor Plave tvornice Ivica Horvat potpisali su ugovore o izradi aplikacije za statistiku posjećenosti Centra za posjetitelje Dvorac Janković u Suhopolju, a s ciljem statistike o posjećenosti, temeljem unosa od strane samih posjetitelja. Osim toga, Plava tvornica nabavit će i potrebnu oprema za opremanje kreativnog laboratorija koji će služiti za organizaciju radionica, edukacija i igraonice u sklopu Centra za posjetitelje Dvorac Janković Suhopolje. Vrijednost oba ugovora iznosi ukupno 39.597,91 kuna.

Plava tvornica je renomirana IT tvrtka, dobitnica Godišnje nagrade Virovitičko-podravske županije, koja trenutno broji 40 djelatnika (osam u Virovitici i 32 u Osijeku nap.a.), izvozno orijentirana, stvarajući proizvode za cijeli svijet. Projekt obnove Dvorca Janković u Suhopolju jedan je od najvećih i najznačajnijih projekata Virovitičko-podravske županije. Projekt je napisala VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko podravske županije, nositelj je Virovitičko-podravska županija, a partneri Gradski muzej Virovitica, Općina Suhopolje, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i VIDRA – Agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije. Autor arhitektonskog projekta obnove je 3LHD, interdisciplinarni arhitektonski ured.  (vpz.hr, Foto: K. Toplak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content