POČELE PRIPREME U ČAČINAČKOJ “RUPI” Nikica Hat s pomlađenom ekipom na prvom ispitu ovog vikenda protiv Borove

foto: facebook, NK Mladost Čačinci

U popularnoj čačinačkoj “Rupi” s pripremama za novu prvoligašku sezonu započeo je i prošlosezonski viceprvak prve županijske nogometne lige, Nogometni klub Mladost Čačinci.

Na prvom treningu okupilo se čak 16 igrača, a sve nazočne s planom i programom priprema upoznao je novi trener Nikica Hat. Momčad će u novoj sezoni biti prilično pomlađena s obzirom da je Klub napustilo šest prošlosezonskih prvotimaca (Stipe Čavić i Dario Periša otišli u orahovački Papuk, Ivan Jukić u Slatinu, Boris Biondić i Luka Čorda u Crnac te Marko Nemeth u miljevačku Mladost, a Toni Ramić “uzeo” je predah od nogometa).

foto: facebook, NK Mladost Čačinci

-Iz našeg inkubatora Škole nogometa ponovno nam dolaze talentirani dečki koji će u ovoj sezoni okusiti seniorski nogomet. Koristit ćemo ih tempirano i ciljano, kako ne bi izgorili na najvažnijoj stepenici svoje karijere. Uz nekoliko starijih igrača imat ćemo spoj mladosti i iskustva i vjerojatno najmlađu momčad prvenstva – rekao je Nikica Hat.

Pred momčad u novoj sezoni nije postavljen nikakav imperativ odnosno teret uprave kluba, ali upravo ti “klinci” imaju pregršt naslova u mlađim selekcijama, a njihov motiv i pristup trenažnim aktivnostima je iznimno visok.

foto: facebook, NK Mladost Čačinci

-U planu nam je odigravanje pet do sedam pripremnih utakmica, od kojih prvu igramo ove nedjelje, 28. srpnja u 18 sati protiv novog županijskog prvoligaša Borove, na domaćem terenu. Dogovorili smo i pripremne utakmice sa Đurđenovcem, Oriolikom i četekovačkim Dinamom, a nastupit ćemo i na memorijalnom turniru u Velikom Rastovcu. Ovim putem pozivam i sve zainteresirane djevojčice i dječake iz naših susjednih općina da nam se pridruže u našoj Školi nogometa, ukoliko u svom mjestu nemaju odgovarajuću selekciju kojoj pripadaju, neovisno o godištu, odnosno od prvog razreda osnovne pa do četvrtog razreda srednje škole – zaključio je Hat.

(www.icv.hr, ts)

foto: facebook, NK Mladost Čačinci