PRIPREMNA UTAKMICA NA ŠKOLSKOM VRTU Milanovački Sokol stvarao prigode, Bratstvo postizalo zgoditke

Na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju pripremnu utakmicu jučer (srijeda) su odigrali domaći županijski prvoligaš Bratstvo i drugoligaš Sokol iz Milanovca.

Obje momčadi nastupale su nekompletne s tim da je domaći strateg Elvis Vinak imao samo jednog igrača na klupi, dok je u gostujućem sastavu bilo dvadesetak igrača.

U prvom dijelu gosti su stvorili četiri prigode, ali nisu uspjeli loptu ubaciti u gol. Mreža Lea Franjića, kao da je bila začarana za gostujuće napadače. S druge strane Bruno Topolovčan je svojim pogotkom doveo domaću momčad u prednost 1:0.

IMG 8627 Custom

Na početku drugog dijela gosti iz Milanovca zgoditkom Marina Ivića poravnavaju rezultat. Nakon toga gosti su malo stali, a domaća momčad postiže četiri zgoditka i rješava pitanje pobjednika. Pogotke su postigli Leo Hokman dva (oba iz kaznenih udaraca) te iz igre Mario Pšihistal i Mario Zagorac. Sokoli su imali još nekoliko zicera, ali je postizanje pogotka za njih i dalje teško rješiva zagonetka.

Pred nogometašima Bratstva ovog vikenda je nekoliko utakmica. U subotu, 27. srpnja u 18 sati igraju s povratnikom u 4. ligu, Zdenkom iz Velikih Zdenaca, a u nedjelju, 28. srpnja na 9. Memorijalnom turniru “Bukvić- Kučan” igrat će četiri utakmice. Sokol iz Milanovca će imati niz treninga kako bi poboljšao svoju efikasnost.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”540858″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content