PRIPREMNE UTAKMICE Četiri pogotka Jendrašića protiv Slavonije, Borova protutnjala kroz Čačince

Novi županijski prvoligaš Borova svoju prvu pripremnu utakmicu odigrala je na gostovanju u Čačincima, kod Mladosti, koja je proteklu sezonu završila na drugom mjestu na tablici.

Završetkom sezone trener Mladosti više nije Velimir Tresk, a Klub je napustilo nekoliko ključnih igrača. Na klupu je sjeo Nikica Hat. Iskusna momčad Borove s visokih 4:1 pobijedila je pomlađenu Mladost. Pogotke za Borovu, uz jedan autogol, postigli su Karačić, Gegić i Kralj.

U Kozicama su pripremnu utakmicu odirali Slatina, član 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica i županijski prvoligaš Slavonija iz Sladojevaca. Slatina je pobijedila s visokih 7:1. Zgoditke za Slatinu su postigli Domagoj Jendrašić četiri, Dominik Šantavec dva i Dominik Hodak jedan. Iduću pripremnu utakmicu nogometaši Slatine igraju u srijedu, 31. srpnja na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju s domaćim županijskim prvoligašem Bratstvom.

-Kako sam već rekao, za mene su dolaskom nekoliko novih igrača te uvrštavanjem juniora u prvu ekipu počele slatke brige, jer zaista svi raspoloživi igrači pokazuju ozbiljnost na treninzima i pripremnim utakmicama, zalažu se i svi bi htjeli igrati. Sada smo još u stadiju pronalaženja igrača koji će konkurirati za prvu jedanaestoricu na početku sezone, pa sam iz tog razloga pružio priliku svim igračima da se dokažu – zadovoljan je trener Pemper svojim igračim kadrom za novu sezonu.

(www.icv.hr, mš, adf)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content