Siniša Brlas na državnom skupu u Rijeci proveo edukaciju stručnih suradnika iz učeničkih domova

Profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije bio je pozvani predavač u edukaciji stručnih suradnika koji rade u učeničkim domovima u Republici Hrvatskoj.

Stručni skup Stručnog vijeća stručnih suradnika iz učeničkih domova održan je u petak, 28. lipnja u Učeničkom domu Podmurvice u Rijeci pod nazivom “Sindrom sagorijevanja na radnom mjestu”. Profesor Brlas održao je radionicu i predavanje na temu “Kako prevladati stres u radu”, što je ujedno i naziv njegova vodiča za suzbijanje stresa u radu kojeg je tom prigodom i predstavio sudionicima ovog državnog skupa.

Rijeka2 Custom
foto: ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ

Ovo je nova u nizu edukacija koje profesor Brlas već godinama provodi na državnoj razini za stručne suradnike iz učeničkih domova u području rizičnih ponašanja mladih, psihologije ovisnosti i proaktivne skrbi o mentalnom zdravlju. Ujedno je to i doprinos međusektorskoj suradnji javnozdravstvenog i odgojno-obrazovnog sustava u našoj zemlji te priznanje stručnosti i profesoru Brlasu kao jednom od vodećih stručnjaka u našoj zemlji, ali i Zavodu za javno zdravstvo “Sveti Rok” Virovitičko-podravske županije koji na ovaj način uspješno provodi edukativne i preventivne aktivnosti čak i izvan granica Virovitičko-podravske županije.

(www.icv.hr, ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ)

Kako prevladati stres u radu Custom
foto: ZZJZ “Sveti Rok” VPŽ

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content