SVEČANA SJEDNICA MO REZOVAC Uskoro kreće energetska obnova Mjesnog doma

U Mjesnom domu virovitičkog prigradskog naselja Rezovac, povodom blagdana svete Ane – zaštitnice mjesta i Dana mjesnog odbora održana je svečana sjednica Mjesnog odbora.

Predsjednik Mjesnog odbora Vlado Hodak naglasio je niz aktivnosti koje su učinjene u proteklom razdoblju, ali i planove za godine koje dolaze.

IMG 8977 Custom

– Naš Mjesni odbor ima veliku podršku naših udruga, Mjesnog nogometnog kluba i Udruge umirovljenika Rezovac, koji su nam podrška u svim akcijama. Imamo još čitav niz ljudi koji nam pomažu svojim radom u našim aktivnostima – rekao je Hodak.

Na sjednici su bili zamjenik gradonačelnika Virovitice Damir Marenić, predstavnici udruga iz Rezovca i predstavnici susjednih mjesnih odbora. U ime Grada Virovitice nazočne je pozdravio zamjenik gradonačelnika Damir Marenić.

IMG 9007 Custom

-Lijepo je vidjeti suradnju u vašem mjestu, gdje se sav društveni život odvija oko Mjesnog doma, koji uskoro kreće u proces energetske obnove. Posebno bih se podsjetio nedavno preminulog Branka Tomljanovića, našeg dragog tetka Brane, koji je bio dobri duh mjesta – naglasio je Marenić.

Nakon sjednice, na novopostavljeno spomen obilježje poginulim hrvatskim braniteljima uz Mjesni dom položena je buketa i zapaljeni su fenjeri.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”541092″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content