TEHNIČKA ŠKOLA VIROVITICA Amalija Bukvić i Matej Marović najbolji učenici, zbog sportskih uspjeha nagrađen i Mario Bošnjaković

U petak, 5. srpnja održana je svečana podjela završnih svjedodžbi maturanticama i maturantima Tehničke škole Virovitica. Ravnatelj Ivan Kućan obratio se tehničarkama i tehničarima te im zahvalio na suradnji kroz sve godine srednjoškolskog obrazovanja i poželio sreću u daljnjem školovanju, odnosno radnom mjestu. Ravnatelj se zahvalio i roditeljima, ali i razrednicima i svim nastavnicima koji su vodili učenike čitavo ovo vrijeme.

Na kraju su proglašeni i nagrađeni najučenici Tehničke škole Virovitica koji su se znanjem, vještinama i upornošću istaknuli među svojim vršnjacima. U četverogodišnjim programima najučenikom je proglašen Matej Marović iz 4. elektrotehničara, dok je u petogodišnjem programu tu titulu odnijela Amalija Bukvić iz 5. medicinska sestra/tehničar opće njege. Zbog izuzetnog uspjeha na Državnom natjecanju iz atletici, prigodno je nagrađen i učenik 3. razreda šumarskog tehničara Mario Bošnjaković. (www.icv.hr, gt)

[g-gallery gid=”538470″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content