Teška prometna nesreća na slatinskoj obilaznici

Danas (nedjelja) se na slatinskoj obilaznici, nedaleko slatinskog prigradskog naselja Kozice, oko 18 sati dogodila teška prometna nesreća. Po neslužbenim saznanjima, do prometne nesreće, u kojoj su sudjelovali kamion osječkih registarskih oznaka i osobni automobil marke Chevrolet slatinskih registarskih oznaka, je došlo kada je vozač kamiona pokušao zaobići zaustavljeni osobni automobil na bankini u njegovom smjeru kretanja te se iz nepoznatih razloga zabio u lijevi zadnji kraj i bok automobila. Od siline udara automobil je završio u desnom putnom kanalu, isto kao i kamion 40-tak metara dalje prevrnuvši se na bok.

U trenutku udara, na sreću, u osobnom automobilu nije bilo nikoga. Vozača iz kamionske kabine izvukli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Slatina, te je potom prevezen u OB Virovitica vozilom Hitne medicinske pomoći. Dok ovo javljamo nije nam poznato o kakvim se ozljedama radi.

66073298 434605697091859 1028729170873548800 n 1Za vrijeme izvlačenja ozlijeđenog vozača kamiona, te trajanja očevida promet tim dijelom slatinske obilaznice odvijao se jednim cestovnim trakom uz regulaciju policijskih službenika PP Slatina. Više o uzroku ove prometne nesreće znat će se po službenom izvještaju policije. (www.icv.hr, ADF; Fotografije D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content