1. ŽNL Bratstvo gostuje na premijeri u Miljevcima, derbi novaka u Koriji, u Čađavicu stiže Rezovac

Drugo kolo 1. županijske nogometne lige igra se u nedjelju, 1. rujna u 17 sati.

U Koriji međusobno igraju dva novaka u ligi, Omladinac i Borova. Obje momčadi su u prvom kolu došle do pobjeda te bi njihov međusobni sraz trebao biti neizvjestan do samog kraja.

Graničar Bušetina će se na svom terenu u susretu sa Slavonijom iz Sladojevaca pokušati iskupiti za poraz u prvom kolu u Koriji.

U Čačincima domaća Mladost igra s Dinamom iz Četekovca. Prije petnaestak dana na istom terenu u pripremnom susretu bilo je 5:2 za goste.

U Mikleušu domaći ligaš dočekuje Voćin. Obje momčadi su izgubile u prvom kolu te će sada težiti prvim bodovima u ovogodišnjem prvenstvu.

Mladost 1930. na svom terenu u Čađavici ne želi prepustiti gostima ni bod. Rezovac želi nastaviti uspješan niz iz prvog kola, zato gledatelje očekuje zanimljiva utakmica.

U Miljevcima na prvoligaškoj premijeri, domaćoj Mladosti u goste dolazi Bratstvo iz Gornjeg Bazja. Obje momčadi najavljuju borbu za tri boda.

Utakmica između Sloge iz Zdenaca i Podravca iz Sopja će se odigrati u Sopju, jer u Zdencima još nisu gotovi radovi na uređenju igrališta. Naravno, prije toga Podravac mora podmiriti svoje financijske obveze prema savezu. U suprotnom, Podravac više neće igrati u 1. ŽNL.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content