1. ŽNL U Četekovcu bez zgoditaka, čačinačka Mladost na gostovanju iznenadila Voćin

U Četekovcu kod pojačanog Dinama gostovala je Sloga iz Zdenaca, koja i ove sezone “gleda” prema vrhu tablice. Domaća obrana predvođena vratarom Domagojem Lozerom uspjela je odoljeti napadima moćnih gostiju. I Dinamo je imao svoje prilike koje nije iskoristio. Na kraju je završilo bez pogodaka.

-Utakmica je bila otvorena. Obje momčadi imale su prilike za pobjedu. U idućem kolu putujemo u Čačince, gdje također očekujemo pozitivan rezultat – zadovoljan je bio Ivica Dorinka iz Dinama.

Dinamo Četekovac – Sloga Zdenci 0:0
Igrač utakmice: Domagoj Lozer

Prema rezultatima iz pripremnog razdoblja očekivala se pobjeda Voćina nad gostima iz Čačinaca. Gosti su iznenadili domaću momčad i u potpunosti je nadigrali. U prvom dijelu su poveli zgoditkom Marija Jukića u 20. minuti. Od 66. do 69. minute riješeno je pitanje pobjednika. Prvo je mrežu pogodio Toni Ramić iz kaznenog udarca, a zatim Kruno Žagar iz igre. Hrvoje Čović u 72. minuti je smanjio na 3:1, a Toni Ramić svojim drugim zgoditkom dvije minute prije kraja utakmice potvrdio je gostujuću pobjedu. Igru Mladosti nosio je iskusni Ivan Mužar.

Voćin – Mladost Čačinci 1:4
Igrač utakmice: Ivan Mužar

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content