4. LIGA BJ-KC-VT Desetkovana Slatina putuje u Ferdinandovac, izvan stroja čak četiri prvotimca

Nakon izuzetno uspješnog proljeća uprava nogometnog kluba Slatina se pobrinula za niz pojačanja. Klubu su pristupili Kristijan Dumenčić, Nikola Menegati, Hrvoje Javorović i Mihael Grljak iz Suhopolja, Benjamin Dijanešić iz zdenačke Sloge i Ivan Jukić iz čačinačke Mladosti. Trener Damir Pemper dobio je jaku momčad. U pripremnom razdoblju Slatinčani su imali promjenjive rezultate.

Za njih ima opravdanja: momčad nije bila kompletna zbog drugih obveza igrača i ozljeda, a nove igrače potrebno je i uigrati. Navijači očekuju da će Slatina od prvog kola, kada gostuje u Ferdinadovcu, pokazati svoju snagu i krenuti u borbu za sam vrh.

Pred gostovanje u Ferdinandovcu u subotu, 24. kolovoza u 17.30 sati nastavljaju se problemi. Izvan igračkog stroja su Matej Kupres, Matija Bubaš, Hrvoje Javorović i Ivan Jukić, dok se na lakše ozljede žale Ozren Vurdelja i Benjamin Dijanešić.

– Imamo niz problema, ali ćemo uspjeti složiti dobru postavu, koja će moći odlično odigrati u Ferdinandovcu – utakmicu je kratko najavio trener Pemper. (www.icv.hr, mš)

Mario Šolc

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content