4. LIGA BJ-KC-VT Slatini nedostaje pola prve momčadi, Dumenčić poziva navijače: Očekujem pune tribine, vi ste naš 12. igrač

Momčad Slatine ljetos je pojačana nizom kvalitetnih nogometaša. Mnogi su pridavali Slatinčanima epitet jednog od glavnih favorita za naslov prvaka.

Nekoliko dana prije početka natjecanja trener Damir Pemper našao se u veoma nezgodnoj situaciji. Na polovicu svojih prvotimaca nije mogao računati. S okrnjenim sastavom Slatina je izgubila u Ferdinandovcu 4:2.

U subotu, 31. kolovoza u 17 sati na svom stadionu Antuna Tone Butorca slatinska momčad dočekuje Daruvar.

-Naši gosti nisu bezazleni. Mi i dalje nismo kompletni, ali na mišiće moramo doći do prvih ligaških bodova – rekao je trener Pemper.

Unatoč problemima oko igračkog kadra, vratar Slatine Kristijan Dumenčić očekuje prve bodove i popunjene tribine.

-Nakon poraza u Ferdinandovcu, gdje smo igrali gotovo bez pola momčadi, dolazi nam utakmica s Daruvarom koju jednostavno moramo dobiti i tri boda ostaviti doma. Nije nikakav alibi unaprijed, ali situacija s ozlijeđenim igračima je i dalje ista s tim da nam se posljednji ozlijedio prije tri dana Dominik Hodak i to je uz već ranije ozlijeđene Kupresa, Bubaša, Grljaka, Javorovića i Dijanešića, još jedan udarac za ekipu. Ti igrači su prvotimci i sigurno će nam nedostajati, ali mi ćemo dati sve od sebe da ih nadomjestimo i da ostvarimo rezultat koji je najpovoljniji za nas a to je, kao što sam i rekao, tri boda. Nema kukanja, nema predaje, borit ćemo se, i mi koji ćemo igrati u subotu, igrat ćemo za dečke koji su ozlijeđeni jer znamo da će njima to puno značiti, isto kao što će i nama njihova potpora s tribina, a znamo da bi najradije bili s nama na terenu. Dani su grada Slatine, prva je domaća utakmica u novoj sezoni, očekujemo popunjene tribine i nadamo se i priželjkujemo da navijači budu naš dvanaesti igrač – zaključio je Dumenčić.

(www.icv.hr, mš, ts, foto: ilustracija, D. Fišli)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content