4. LIGA BJ-KC-VT Suhopolje će u okrnjenom sastavu pokušati napraviti iznenađenje u Garešnici

Nakon četverostrukog uzastopno osvojenog naslova županijskog prvaka, u Suhopolju su odlučili da će se od nove sezone natjecati u 4. ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Početkom prijelaznog roka stadion Park napustila je gotovo cijela prva postava. Od iskusnijih igrača u klubu su ostali Ivan Ibriks, Ivan Egri i Marko Sertić, a došli su Toni Hudoletnjak iz Virovitice i Dominik Šantavec iz Slatine, kao i niz mladih, neafirmiranih igrača.

Novi trener Tomislav Filipović se oslonio na mlade nogometaše, za koje se nada da će moći ispuniti njegove taktičke ideje. U slučaju potrebe i sam je registriran kao igrač. Tijekom priprema bilo je odličnih, ali i loših rezultata. Novom četvrtoligašu cilj će biti osiguranje opstanka u ligi.

Suhopolje u prvom kolu, u subotu, 24. kolovoza u 17:30 gostuje u Garešnici kod Garića. Trener Filipović odlično poznaje Garić, za kojega je igrao prošle sezone pa im može spremiti neko taktičko iznenađenje. U Garešnici je i ove sezone ostao igrati još jedan Virovitičan, Mihael Kurjančić.

– U Garešnicu putujmo nekompletni i bez rezultatskog imperativa, što ne znači da ćemo se unaprijed predati. Ako igrači u igri odrade planirane taktičke zamisli, možemo doći do pozitivnog rezultata – optimističan je trener Filipović. (www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content