BAJSER ZLATNI, PINTERA SREBRNI, PRPIĆ BRONČANI Elen Šušak letjela preko volana, ozlijedila ključnu kost pa uzela srebro

U organizaciji Biciklističkog kluba Titan, proteklog je vikenda održana utrka XCC Kalvarija u Pakracu, na kojoj su odlične rezultate postigli i članovi virovitičkog Biciklističkog kluba Bor.

-Kratka utrka, kruga dužine 1.5 kilometara i još polovica od toga je spust po pump tracku, znači na prvu iz te perspektive se čini skroz jednostavno, ali na drugu, krug osim pump tracka ima jedan uspon od otprilike 720 metara dužine u kojem se popnemo 100 vertikalnih metara. U kategoriji sport to se moralo ponoviti četiri, žene šest, a veterani A i B osam puta – rekao je Ivan Pinter iz BK Bor, koji je u kategoriji veterana A osvojio srebrnu medalju.

xcckalvarijapintera Custom

Igor Bajser u kategoriji veterana B taktički je odradio utrku i u zadnjem krugu ostavio sve konkurente iza sebe te osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju.

Elen Šušak u kategoriji žene imala je loše iskustvo “leta preko volana” i gratis ozljedu ključne kosti, ali ni to ju nije zaustavilo da završi utrku i uzme srebro.

Filip Prpić je u kategoriji sport vodio borbe i na kraju uzeo treće mjesto i brončanu medalju.

xcckalvarijašušak Custom

Biciklistički klub Bor trenutno se nalazi na 3. mjestu u ukupnom poretku klubova GIANT Slavonske brdske biciklističke lige. Sljedeća utrka XCO Koral na rasporedu je u nedjelju, 1. rujna u Orahovici.

(www.icv.hr, ts, BK Bor)

xcckalvarijaprpić Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content