DANI OPĆINE SUHOPOLJE Bajkovita Aleja slikovnica i ove godine privukla brojne mališane

I ove godine u sklopu proslave Dana općine Suhopolje i blagdana Velike Gospe, Udruga KrEdA u suradnji s Općinom Suhopolje te suhopoljskom Općinskom knjižnicom i čitaonicom Matija Gubec organizira “Aleju slikovnica”. Ovo bajkovito interaktivno druženje započelo je danas (nedjelja), a trajat će još dva dana.

Na radionici i pričaonici koju je vodila Matea Čubelić, mališani su s veseljem slušali bajke, a potom se kreativno izražavali različitim tehnikama.

Aleju slikovnica možete posjetiti i sutra (ponedjeljak) od 17:00 sati, a u 18:30 će “Englesku bajkaonicu” održati Dijana Ravlić. Aleja će biti otvorena i u utorak, 13. kolovoza kada će se od 18:30 održati “Eko-eko u Suhopolju”, edukativna radionica kreativnog izražavanja koju će voditi Monika Ružić i Natalija Kožić-Lukačević.

IMG 20190811 190020

– Cilj nam je okupiti što veći broj djece i potaknuti ih da čitaju. I ove smo godine pripremili dovoljan broj jastučića, klupica i stolčića, kao i velik broj bajki, bojica i slatkiša – s osmijehom nam je rekla Natalija Kožić-Lukačević, predsjednica Udruge KrEdA. Aleju slikovnica je posjetio i načelnik općine Suhopolje Siniša Horvat.

Povedite svoju djecu, unuke, nećake, susjede, prijatelje i uživajte u beskrajnom svijetu bajki na ulazu u suhopoljski park. (www.icv.hr, ml)

[g-gallery gid=”543381″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content