DOZNAJTE PAROVE Održan plenum 2. i 3. ŽNL Zapad: Od jeseni obvezno vođenje zapisnika u COMET sustavu

U prostorijama Županijskog nogometnog saveza u Virovitici, održan je plenum druge i treće županijske nogometne lige Zapad.

Na plenum se odazvala većina predstavnika klubova, koji su uključeni u natjecanje. U drugoj ŽNL natjecat će se dvanaest, a u trećoj ŽNL osam klubova. Predstavnike klubova je pozdravio tajnik Županijskog nogometnog saveza Krunoslav Moslavac.

Disciplinski sudac Tihomir Majstorović podsjetio ih je na igrače, koji moraju odraditi disciplinske mjere zbog crvenih i žutih kartona iz protekle sezone. Povjerenik za natjecanje Damir Vargović je naglasio da će od nove sezone sva natjecanja biti u COMET sustavu. Ako klubovi neće raditi zapisnike u COMET-u bit će kažnjeni.

IMG 1485 Custom

Predstavnici klubova upoznati su s novostima u pravilima nogometne igre o čemu ih je izvijestio novi povjerenik za suđenje Kristijan Strusa. Povjerenik za natjecanja mlađih dobnih skupina i veterana Željko Moslavac provjerio je prijavljene ekipe za natjecanja u ligama, koje su pod njegovom ingerencijom. Nova sezona počinje 31. kolovoza/1. rujna.

U 2. ŽNL Lukač 05, a u 3. ŽNL Napredak iz Rušana igrat će domaće utakmice subotom, dok će svi ostali klubovi domaće utakmice igrati nedjeljom. Zbog manjeg broja klubova sve utakmice 3. ŽNL, koje će se igrati nedjeljom popodne sudit će samo jedan sudac. Zbog radova na domaćim terenima Dinamo iz Kapele Dvora domaće utakmice će igrati na stadionu Školski vrt u Gornjem Bazju, a Turanovac na igralištu u Lukaču.

IMG 1471 Custom

Na kraju su izvučeni natjecateljski brojevi, pa će u prvom kolu 2. ŽNL Zapad igrati: Sokol Milanovac – Sveti Đurađ, Drava Terezino Polje – Bilogora 1947. Špišić Bukovica, Turanovac – Croatia Grabrovnica, Mladost Vukosavljevica – Gradina, Lukač 05 – Kladare i Podgorje -Dinamo Kapela Dvor.

U 3. ŽNL Zapad u prvom kolu igraju: Napredak Rušani – Turnašica, Stara Brezovica – Podravec Dinjevac, Aršanj Sedlarica – Sloga Dugo Selo i Brana Bačevac – Otrovanec.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”544558″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content