FOTO Podgorje pobjednik virovitičkog turnira klubova podbilogorskog kraja, Rezovac neočekivano posljednji

Peti nogometni turnir virovitičkih klubova podbilogorskog kraja održan je na nogometnom igralištu u Milanovcu.

U prvom susretu domaći županijski drugoligaš Sokol iznenadio je županijskog prvoligaša iz Rezovca. Sokol je iskoristio jednu od svojih prilika i poveo 1:0 ali i propustio još nekoliko odličnih prilika, što Rezovac nije uspio kazniti. U dva navrata Rezovčani su tražili kazneni udarac, ali suci nisu prihvatili njihove sugestije. Pred sam kraj utakmice ipak je dosuđen kazneni udarac za Rezovac. Novi domaći vratar Ante Tomić obranio je šut Vlatka Lacha s jedanaest metara, a potom i udarac iz “odbijanca” i time odveo svoju momčad u finale.

IMG 9648 Custom

U drugoj utakmici Podgorje je na početku iskoristilo dvije pogreške obrane Svetog Đurđa i povelo 2:0. Nakon odmora Sveti Đurađ je smanjio na 2:1. U jeku napada igrača Svetog Đurđa igrači Podgorja su povećali svoju prednost na 3:1 i potvrdili ulazak u finale. Nekoliko minuta prije kraja nakon jednog međusobnog koškanja igrača isključen je Ivan Ćavarušić, igrač Svetog Đurđa.

Svi su očekivali da će Rezovac bez problema doći do trećeg mjesta. Na početku utakmice sa Svetim Đurđom Rezovac je poveo 1:0. U drugom dijelu probudili su se igrači Svetog Đurđa i s dva zgoditka iznenadili Rezovčane pobijedivši 2:1 i tako osvojivši treće mjesto.

IMG 9764 Custom

U finalnoj utakmici Sokol i Podgorje su obostrano imali izglednih prilika zgoditke, koje nisu uspjeli realizirati, pa je utakmica završila bez zgoditaka 0:0. Nakon utakmice pristupilo se izvođenju jedanaesteraca u čemu su uspješniji bili nogometaši Podgorja i osvojili prvo mjesto. Pehare ekipama i najboljim pojedincima su podijelili predstavnici klubova, koji su sudjelovali na turniru.

Najbolji strijelac je bio Luka Vukšić iz Podgorja, najbolji vratar Ante Tomić iz Milanovca, a najbolji igrač Ivan Biondić iz Svetog Đurđa.

IMG 20190803 185256 Custom

Rezultati:

Sokol – Rezovac 1:0
Podgorje -Sveti Đurađ 3:1

Utakmica za treće mjesto:

Rezovac – Sveti Đurađ 1:2

Finale:

Sokol – Podgorje 0:0 – nakon penala 4:5

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”542191″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content