“General”, “Plijen” i “Angry birds 2 3D SINK” ovog vikenda u kinu PARK

I ovog vikenda u virovitičkom kinu PARK vas očekuje bogat vikend s nekoliko filmskih projekcija…

General

8.8. – 19h
9.8. – 19h

general
Izvorno ime: General
Redatelj: Antun Vrdoljak
Žanr: Biografija, drama, povijesni
Uloge: Goran Višnjić, Mustafa Nadarević, Goran Navojec, Borko Perić, Tarik Filipović, Ivo Gregurević, Rene Bitorajac, Nataša Janjić, Armand Assante, Jasmin Lord
Trajanje filma: 163 minuta
Godina: 2019.
Država: Hrvatska
Sadržaj filma: 8. prosinca 2005. svjetski su mediji izvijestili kako je uhićen optuženik za ratne zločine, hrvatski general Ante Gotovina. Sin ribara, rođen u Tkonu na otoku Pašmanu, rano je ostao bez majke. U Pakoštanima je živio do svoje 17. godine, a onda je jednog dana odlučio otići u svijet. Napustio je dom i, ukrcavši se na brod, otplovio u nepoznato. Pridružio se Legiji stranaca. Tamo je niz godina sudjelovao u francuskim vojnim operacijama, gdje je bio i ranjen. Krajem 80-ih godina je otišao Južnu Ameriku gdje je upoznao i prvu suprugu Ximenu Dalel. Kad je počeo rat u Hrvatskoj, Gotovina se 1991., vratio u domovinu. Bio je jedan od najistaknutijih zapovjednika u Domovinskom ratu. Zbog vojnog iskustva i sposobnosti Gotovina je vrlo brzo napredovao u hijerarhiji i na kraju dobio čin generala, poslije čega je zapovijedao vojnom operacijom Oluja. Umirovljen je 2000., a u Haagu je proveo sedam godina i na koncu je službeno proglašen nevinim.

PLIJEN

10.8. – 19h

5.6.2019 13 41 48 crawl BIH
Izvorno ime: Crawl
Redatelj: Alexandre Aja
Žanr: horor
Uloge: Kaya Scodelario, Barry Pepper, Ross Anderson
Trajanje filma: 87 minuta
Godina: 2019.
Država: SAD
Sadržaj filma: Boreći se da spasi svog oca za vrijeme razornog uragana pete kategorije, mlada žena nalazi se zatočena u poplavljenoj kući, pokušavajući da se izbori sa najstrašnijim i najsurovijim predatorima koji žive na Floridi.

ANGRY BIRDS 2 – 3D – SINK

11.8. – 17h

10.7.2019 11 42 43 angrybirds novi hr
Izvorno ime: Thurop Van Orman
Redatelj: Thurop Van Orman
Žanr: animirani
Uloge: Luka Bulić, Tarik Filipović, Rene Bitorajac, Goran Navojec
Trajanje filma: 97 minuta
Godina: 2019
Država: SAD
Sadržaj filma: Najdraži neprijatelji ljute ptice i zelene svinje vraćaju se u nastavku animiranog hita iz 2016. godine – Angry birds film 2. Ovog puta neprijateljstvo između ptica i svinja se, pod utjecajem novih okolnosti, mijenja iz temelja. S pojavom nove prijetnje koja dovodi u opasnost i ptice i svinje, naši poznati likovi moraju oformiti svima neugodan savez. Crveni, Žuti, Bomba i Veli Orao regrutiraju Sonju, sestru od Žutog, i formiraju savez sa svinjama Leonardom, njegovom pomoćnicom Nives i svinjom-hakerom Gojkom kako bi uspostavili krhko primirje i formirali nevjerojatni super tim koji će spasiti njihove domove.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content