MODERNIZACIJA U KINU SLATINA Svečano pušteni u rad novi digitalni ormarići za najavu filmova

Pučko otvoreno učilište, odnosno Kino Slatina, nastavlja s digitalizacijom svoje djelatnosti. Proces je to koji je krenuo još 2014. godine opremanjem glavne kino-dvorane suvremenim digitalnim projektorom, nastavio se Art dvoranom, da bi se ove godine nabavio novi projektor i platno za ljetno kino u kojem su mogli uživati brojni posjetitelji.

Na red je došla i modernizacija načina prezentacije i najave brojnih kino-hitova koji se prikazuju u slatinskom kinu. Tako su jučer (petak), uoči svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Slatine, ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac i slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić svečano u rad pustili digitalni ormarić na kojem će prolaznici moći na atraktivan multimedijalni način pogledati koji filmovi dolaze u kino. POU Slatina investiralo je u tri takva digitalna displaya (dva vanjska i jedan unutarnji).

IMG 2500 Custom

Svečanosti puštanja u rad novih ormarića, između ostalih, nazočili su saborski zastupnik Josip Đakić, virovitičko-podravski župan Igor Andrović sa zamjenicima Marijom Klementom i Darkom Žužakom te počasni građanin grada Slatine Vladimir Šeks.

(www.icv.hr, adf, foto: D. Fišli)

IMG 2498 Custom

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content