NAKON ISPADANJA PAPUKA IZ KUPA Krsnik: Pokosile su nas ozljede, a najveće probleme stvarao nam je Drago Gabrić

Nogometaši orahovačkog Papuka odigrali su pretkolo Hrvatskog nogometnog Kupa u Unešiću protiv domaće Zagore. Na kraju je bilo visokih 5:1, a jedini pogodak za Papuk postiglo je ovoljetno pojačanje, Filip Rupčić.

Papuk je dao sve od sebe, igrali su hrabro, ali Zagora je bila bolja i zasluženo slavila.

-Moram priznati da su bolja momčad, no siguran sam ne toliko koliko govori rezultat. Mi smo puno toga promašili, četiri puta išli sami na vratara i promašili, prvi puta kod 0:0 i sve ti se to vrati. Dečkima nemam što puno za zamjeriti, dali su maksimalno, borili se, igrali smo muški i hrabro. Nije da sada tražim nekakav alibi, ali jednostavno nismo imali niti sreće s ozljedama. Šantić je odigrao cijelu utakmicu ozlijeđen, Špoljarić je teren napustio u 35. minuti, Podboj i Rukavina u drugom dijelu susreta, a Krsnik nije mogao niti nastupiti. Kada uz sve uzmeš putovanje, ne baš prijateljsku atmosferu i činjenicu kako momčad Zagore ima neusporedivo veći proračun kluba od našega, da im je jedan igrač plaćen kao pola naše momčadi, teško je bilo što očekivati – rekao je Krsnik.

U domaćim redovima posebno je istaknuo bivšeg Hajdukovca Dragu Gabrića.

-Drago Gabrić je klasa, to se vidi po svakom njegovom potezu i ipak je to igrač s prvoligaškim iskustvom, dečko koji je nažalost ostao bez veće karijere zbog svega što mu se događalo. Ipak pokazuje još uvijek da se radi o vrhunskom igraču – dodaje Krsnik.

Za zaključni dojam pitali smo kapetana Tomislava Bušljetu.

-Prije svega moram reći da je ovo jedno veliko iskustvo više za cijelu momčad. Ova ekipa ima potencijal, samo joj treba vremena i mira. Kao što je rekao trener, Zagora je bolja od nas, ali definitivno ne toliko bolja, ne za 5:1, no njima je ušlo sve, nama ništa i još su na pokosile ozljede. No, sve je to dio nogometa i sporta, idemo dalje, i ove ćemo sezone jurišati na osvajanje Županijskog Kupa pa pokušati ponovo – rekao je odlični kapetan Papuka Tomislav Bušljeta.

Već u subotu, 31. kolovoza Papuk gostuje u Bjelovaru, a najveći problem predstavljaju ozlijeđeni igrači.

-Vidjet ćemo tko će nastupiti. Podboj najvjerojatnije da, a Špoljarić i Rukavina su na poštedi dok ne vidimo težinu ozljeda. Nadam se ipak da ćemo kompletni u Bjelovar jer propustili smo domaće bodove pa se nešto i na strani mora uzeti – zaključio je Krsnik.

(www.icv.hr, vg, foto: fotoBegović)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content