PLENUM 1. ŽNL Poznati parovi prvog i drugog kola

U Mjesnom domu u Bušetini održan je plenum 1. županijske nogometne lige. Na plenumu su se odazvali predstavnici svih klubova, osim Slavonije iz Sladojevaca.

Nazočne je pozdravio tajnik Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije Krunoslav Moslavac te ih upoznao s odlukama Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza i Hrvatskog nogometnog saveza. Svi klubovi neće moći početi s natjecanjem ako ne podmire dugovanja iz prošle sezone prema savezu i službenim osobama.

Disciplinski sudac županijskih nogometnih liga Tihomir Majstorović podnio je izvješće o prošloj sezoni, u kojoj je naglašeno da je smanjen broj disciplinskih mjera u odnosu na prethodne sezone. Najdiscipliniranija momčad u prošloj sezoni bio je Mikleuš. Željko Moslavac, povjerenik za mlađe dobne uzraste analizirao je prijave za lige mlađih uzrasnih kategorija.

Novi povjerenik za suđenje Kristijan Strusa prezentirao je glavne točke u izmjenama pravila nogometne igre u novoj sezoni i ponudio klubovima predavanje za igrače u klubovima o izmjenama nogometnih pravila.

Povjerenik za natjecanje Damir Vargović naglasio je da će od nove sezone sve lige pod ingerencijom Županijskog nogometnog saveza biti u Comet sustavu. U slučaju ne pisanja zapisnika u Cometu klubovi će biti kažnjavani. Informativni centar Virovitica i ove sezone će intenzivno pratiti 1. županijsku nogometnu ligu, putem portala icv.hr, Radija Virovitice i Virovitičkog lista.

Na kraju se pristupilo izvlačenju natjecateljskih brojeva. U prvom kolu 25. kolovoza igraju: Omladinac Korija – Graničar Bušetina, Borova – Mladost 1930. Čađavica, Rezovac – Mikleuš, Voćin – Mladost Čačinci, Dinamo Četekovac – Sloga Zdenci, Podravac Sopje – Mladost Miljevci i Bratstvo Gornje Bazje – Slavonija Sladojevci.

U drugom kolu 1. rujna igraju: Graničar Bušetina – Slavonija Sladojevci, Mladost Miljevci – Bratstvo Gornje Bazje, Sloga Zdenci – Podravac Sopje, Mladost Čačinci – Dinamo Četekovac, Mikleuš – Voćin, Mladost 1930. Čađavica – Rezovac i Omladinac Korija – Borova.

(www.icv.hr, mš)