PLENUM 1. ŽNL Poznati parovi prvog i drugog kola

U Mjesnom domu u Bušetini održan je plenum 1. županijske nogometne lige. Na plenumu su se odazvali predstavnici svih klubova, osim Slavonije iz Sladojevaca.

Nazočne je pozdravio tajnik Nogometnog saveza Virovitičko-podravske županije Krunoslav Moslavac te ih upoznao s odlukama Izvršnog odbora Županijskog nogometnog saveza i Hrvatskog nogometnog saveza. Svi klubovi neće moći početi s natjecanjem ako ne podmire dugovanja iz prošle sezone prema savezu i službenim osobama.

Disciplinski sudac županijskih nogometnih liga Tihomir Majstorović podnio je izvješće o prošloj sezoni, u kojoj je naglašeno da je smanjen broj disciplinskih mjera u odnosu na prethodne sezone. Najdiscipliniranija momčad u prošloj sezoni bio je Mikleuš. Željko Moslavac, povjerenik za mlađe dobne uzraste analizirao je prijave za lige mlađih uzrasnih kategorija.

IMG 9631 Custom

Novi povjerenik za suđenje Kristijan Strusa prezentirao je glavne točke u izmjenama pravila nogometne igre u novoj sezoni i ponudio klubovima predavanje za igrače u klubovima o izmjenama nogometnih pravila.

IMG 9637 Custom

Povjerenik za natjecanje Damir Vargović naglasio je da će od nove sezone sve lige pod ingerencijom Županijskog nogometnog saveza biti u Comet sustavu. U slučaju ne pisanja zapisnika u Cometu klubovi će biti kažnjavani. Informativni centar Virovitica i ove sezone će intenzivno pratiti 1. županijsku nogometnu ligu, putem portala icv.hr, Radija Virovitice i Virovitičkog lista.

IMG 9626 Custom

Na kraju se pristupilo izvlačenju natjecateljskih brojeva. U prvom kolu 25. kolovoza igraju: Omladinac Korija – Graničar Bušetina, Borova – Mladost 1930. Čađavica, Rezovac – Mikleuš, Voćin – Mladost Čačinci, Dinamo Četekovac – Sloga Zdenci, Podravac Sopje – Mladost Miljevci i Bratstvo Gornje Bazje – Slavonija Sladojevci.

U drugom kolu 1. rujna igraju: Graničar Bušetina – Slavonija Sladojevci, Mladost Miljevci – Bratstvo Gornje Bazje, Sloga Zdenci – Podravac Sopje, Mladost Čačinci – Dinamo Četekovac, Mikleuš – Voćin, Mladost 1930. Čađavica – Rezovac i Omladinac Korija – Borova.

(www.icv.hr, mš)

[g-gallery gid=”542046″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content