ROKOVO 2019. Massimo izvrsnim koncertom zatvorio Rokovo, vatromet “točka na i”

Bila je to glazbena poslastica za zaljubljene, ljubitelje rocka i izvrsne glazbe – Massimov koncert sinoć (petak) u Virovitici.

-Dragi Virovitičani, čestitam vam blagdan sv. Roka i Dan Grada. Počašćeni smo što ste nas odabrali, da vam sviramo baš na Rokovo. Morate znati, da otkako je sv. Roka, otad Virovitica voli dobar rock – rekao je Massimo publici na početku koncerta za pamćenje u kojem su uživale sve generacije.

IMG 4486

Massimo je s fantastičnim bendom publiku proveo kroz svoje najveće hitove, kao što su Kladim se na nas, Iz jednog pogleda, Sjaj u tami…Prije hita Nama se nikud ne žuri, Massimo je pohvalio virovitičku Vatru, rekavši kako su Ivan Dečak i on godinama čekali na pravo vrijeme za zajedničku pjesmu te da se u ovoj to čekanje isplatilo. Odjednom ti također je velik hit, nastao u suradnji s grupom Meritas, kojim je osvojio sve zaljubljene, kao i svevremenskim Strancem u noći. Gracija je još jedna pjesma koja je posebno odjeknula u publici, a koja je s Massimom pjevala od početka do kraja.

Za bis, koji su Virovitičani uporno tražili, Massimo je izveo kompilaciju nekoliko svojih vrhunskih hitova, poput Benzine, koja je dodatno zagrijala atmosferu pred tradicionalni vatromet u ponoć i još jednom zahvalio Virovitičanima i gostima pred kojima im je, rekao je, bilo prekrasno nastupiti.

IMG 4621 Pano

A prije vatrometa, gradonačelnik Ivica Kirin još je jednom čestitao Dan grada, pohvalivši sav trud koji je u organizaciju unijela Turistička zajednica grada te zahvalio svima koji su sudjelovali u ovogodišnjem programu.

-Ponesite atmosferu veselja svojim kućama i podijelite je sa svojim obiteljima – poručio je gradonačelnik Kirin. Prekrasnim vatrometom završilo je Rokovo 2019. godine, tren koji su mnogi ovjekovječili kamerama pametnih telefona i objavama na društvenim mrežama. (www.icv.hr, mlo, foto: I. Bedeković)

[g-gallery gid=”545496″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content