ROKOVO 2019. Rukometašice 1234 Virovitice druge na jakom međunarodnom turniru povodom Dana grada

Na ovogodišnjem 15. ženskom rukometnom turniru povodom Dana grada Virovitice – Rokova 2019. nastupile su tri ekipe: Zrinski iz Čakovca, 1B ligaš Nagyatád iz susjedne Mađarske i novi prvoligaš, domaća ekipa 1234 Virovitica.

U prvoj utakmici domaća ekipa dominirala je cijelom utakmicom i držala kontrolu rezultata gotovo od prve do posljednje minute te u završnici došla do uvjerljive pobjede 29:21. U drugom susretu Mađarice su u prvom dijelu pružile jak otpor čakovečkim prvoligašicama, pa je prvi dio završio u egalu 11:11. U nastavku su se “Zrinskice” raspucale i došle do pobjede 28:23.

IMG 1609 Custom

Treća utakmica donijela je borbu za prvo mjesto između dva hrvatska prvoligaša, Zrinskog i 1234 Virovitice. Čakovčanke su nakon desetak minuta igre stekle nekoliko zgoditaka prednosti pa je trener Virovitičanki Vladimir Gašparac u igru uveo sve raspoložive igračice, od kojih su se neke u pripreme uključile tek prije dan-dva, što se osjetilo na konačnom rezultatu.

Zrinski je pobijedio rezultatom 39:21. Na kraju je pehare ekipama podijelio tajnik Sportske zajednice grada Virovitice Tihomir Majstorović.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”544586″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content