ROKOVO 2019. Virovitičani ispod gradskog sata uživali igrajući stolni tenis

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Virovitica, pod pokroviteljstvom Grada, danas (subota) je ispod gradskog sata u Virovitici održan pokazni trening za građane i sve zainteresirane za ovaj zanimljivi sport koji svoje korijene vuče iz Engleske. Neki su zastali u prolazu i pogledali kako to izgleda u praksi, a neki su se i sami okušali s reketom u ruci te se detaljnije upoznali s pravilima igre. Pokazni trening odradili su članovi Stolnoteniskog kluba Virovitica Darko Kulej, Berigoj Zdjelar i Josip Jagušić.

– Stolni tenis gledao sam samo na TV-u, ali do danas ga nikad nisam isprobao. Svidio mi se na prvu i već razmišljam o kupovini stola, a možda se i priključim treninzima u virovitičkom stolnoteniskom Klubu – rekao je Marin, jedan od prolaznika.

Treningom i druženjem završen je tako prvi dan programa, koji se nastavlja u nedjelju, 11. kolovoza kada će u hali Viroexpa biti održano Otvoreno prvenstvo Virovitice u stolnom tenisu s početkom u 10 sati. Zavirite u fotogaleriju i pogledajte kako je izgledao današnji trening na otvorenom… (www.icv.hr, ts)

[g-gallery gid=”543194″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content