TREĆELIGAŠKA PREMIJERA ZA NOGOMETAŠE VIROVITICE Spudić: Uz podršku navijača idemo po tri boda

Šest pripremnih tjedana za novu sezonu prošlo je brzo. Pred nogometašima Virovitice ove subote je trećeligaška premijera. Nakon nekoliko sezona natjecanja u 4. ligi Bjelovar- Koprivnica – Virovitica od ove godine u Virovitici će se ponovno igrati trećeligaški nogomet. Formirana je ponovno 3.liga Sjever, kojoj gravitira pet sjeverozapadnih županija, među kojima je i Virovitičko podravska. Iz naše županije u ligi će igrati dva kluba: Virovitica i orahovački Papuk.

Uz dva stara trećeligaša, Bjelovar i Mladost iz Ždralova, svi ostali klubovi u ligi su dojučerašnji četvrtoligaši.

U subotu u 17.30 sati na terenu sportskog centra Vegeška nogometaši Virovitice u prvom kolu igraju sa starim znancima, Tehničarom iz Cvetkovca, koji je prošle sezone osvojio naslov prvaka u 4. ligi. U susretima s Cvetkovčanima Virovitica je na svom terenu proteklih sezona bila uspješna.

Trenera Samuela  Spudića smo pitali što navijači mogu očekivati u subotu.

-Liga je za nas relativna  nepoznanica. U prvom kolu igramo s momčadi koju poznajemo iz proteklih sezona. Oni su se pojačali, ali i mi imamo četiri nova igrača. Dobro smo odradili pripreme. Utakmice su pokazale da smo se dobro pripremili, da se možemo uspješno nositi s trećeligaškim momčadima. Idemo na tri boda. U prvom kolu igrat ćemo bez Renata Jularića i Luke Čubelića, kojih ni u subotu neće biti na raspolaganju – rekao je Spudić. Pozvao je navijače da popune tribine i daju im podršku. – Treća liga je nešto  novo u našoj županiji i gradu, pa ovim putem pozivam, navijače i sve ljubitelje nogometa da nas dođu podržati- zaključio je Spudić. (www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content