1. ŽNL Rezovac pao u Čađavici, Sloga pokazala svoju snagu, Mikleuš nadjačao Voćin

Proteklog je vikenda odigrano drugo kolo 1. županijske nogometne lige.

Na samom početku utakmice u četvrtoj minuti, Mladost 1930. iz Čađavice je povela na domaćem terenu protiv Rezovca zgoditkom Tomislava Ribića. U nastavku se igralo izjednačeno s obostranim prilikama. Gosti iz Rezovca u 42. minuti ostaju bez Ivana Markovića, koji je zbog drugog žutog kartona morao napustiti igru.

Nakon odmora, Razovčani, iako s igračem manje, kreću izjednačiti, dominiraju u igri, ali bez realizacije. Najbliži zgoditku su bili kada je Vanja Dežmarić pogodio okvir gola. Nakon utakmice Silvijo Buzuk je zbog verbalnog okršaja sa sucem zaradio crveni karton. Gostujuća momčad bila je izuzetno nezadovoljna suđenjem, koje je označila kao katastrofalno.

Mladost 1930. Čađavica – Rezovac 1:0
Igrač utakmice: Tomislav Ribić

IMG c19efab4df4923896160adb7a169f401 V Custom e1567495048547
foto: čitatelj

Dogovorom klubova zbog radova na svom igralištu u Zdencima, Sloga je domaću utakmicu s Podravcem odigrala ne njegovom terenu u Sopju. Prvi dio je završio bez pogodaka. U nastavku nogometaši Sloge prikazanom igrom su potvrdili da će se i ove sezone uključiti u borbu za sam vrh tablice. Došli su do uvjerljive pobjede 4:1. Zgoditke za Slogu su postigli Mihael Nikolić dva te Danijel Ciglar i Mario Duspara po jednog, dok je jedini pogodak za Podravac polučio Milenko Beneš.

Sloga Zdenci – Podravac Sopje 4:1
Igrač utakmice: Mihael Nikolić

U lokalnom derbiju pred dvjestotinjak gledatelja, Mikleuš je na svom terenu pobijedio Voćin rezultatom 2:1. Utakmica je riješena tek u drugom dijelu. Domaću momčad u prednost je doveo iskusni Antun Dunković u 65. minuti. Deset minuta kasnije na 2:0 povećao je Ivo Dujmić. Konačni rezultat je postavio gostujući napadač Goran Kizivat iz kaznenog udarca u 81. minuti.

Mikleuš – Voćin 2:1
Igrač utakmice: Antun Dunković

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content