3. ŽNL Hrvoje Filipović poentirao u debiju za Aršanj, Napredak deklasirao Staru Brezovicu s pet zgoditaka Mihaela Šoštara

Na terenima županijskih trećeligaša proteklog je vikenda odigrano drugo prvenstveno kolo.

SKUPINA ZAPAD

Napredak iz Rušana deklasirao je na domaćem terenu Staru Brezovicu 8:1. Čak pet pogodaka upisao je ponajbolji domaći igrač Mihael Šoštar, inače pridošlica iz Suhopolja. Po jedan pogodak dodali su Josip Šoštar, Luka Domokuš i Josip Zadecki. Za goste je počasni zgoditak postigao Predrag Mikić.

Podravec je na domaćem terenu u Dinjevcu upisao tri boda u srazu s Aršanjem iz Sedlarice. Bilo je 4:1. Dva domaća pogotka djelo su Antonija Erhatića, a po jednog su dodali Dario Erhatić i David Kvesić. Pogodak za Aršanj postigao je Hrvoje Filipović, pojačanje iz četvrtoligaša Pitomače.

Sloga je u Dugom Selu ugostila Branu iz Bačevca i upisala pobjedu rezultatom 4:1. Dva pogotka u domaćim redovima postigao je Tomislav Kovačević, a po jednog su dodali Jasmin Kršić i Marko Podravac. Počasni gostujući zgoditak zabio je Alen Matić.

capture1 Custom 1

SKUPINA ISTOK

Druga momčad Slatine pobijedila je na domaćem terenu Kozice 4:1. Zgoditke su postigli Dorian Bogati, Benjamin Dijanešić, Filip Pejakić i Marko Rastija. Za Kozice je jedini zgoditak postigao Matko Filipović.

Orešac je na domaćem terenu poražen od Krčevine iz Čađavačkog Luga 0:3. Za goste su poentirali Toni Cigrovski, Denis Hanzlić i Novosel.

Vaška je na domaćem terenu poražena rezultatom 1:3 od Meljana. Jedini domaći zgoditak postigao je Dominik Šnajder, dok su se u gostujuću listu strijelaca upisali Marko Peretin, Dinko Pandur i Dejan Subotić.

Slavonac iz Novaka je s visokih 6:2 protutnjao kroz Grabić. Dva gostujuća zgoditka postigao je Antonijo Horvat, a po jednog su postigli Vedran Hrgović, Alen Klun, Ivan Santi i Marijan Ivanković. Za domaće su poentirali Dragan i Slobodan Ostojić.

capture2 Custom

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content