3. ŽNL Hrvoje Filipović poentirao u debiju za Aršanj, Napredak deklasirao Staru Brezovicu s pet zgoditaka Mihaela Šoštara

Na terenima županijskih trećeligaša proteklog je vikenda odigrano drugo prvenstveno kolo.

SKUPINA ZAPAD

Tekst se nastavlja ispod oglasa...

Napredak iz Rušana deklasirao je na domaćem terenu Staru Brezovicu 8:1. Čak pet pogodaka upisao je ponajbolji domaći igrač Mihael Šoštar, inače pridošlica iz Suhopolja. Po jedan pogodak dodali su Josip Šoštar, Luka Domokuš i Josip Zadecki. Za goste je počasni zgoditak postigao Predrag Mikić.

Podravec je na domaćem terenu u Dinjevcu upisao tri boda u srazu s Aršanjem iz Sedlarice. Bilo je 4:1. Dva domaća pogotka djelo su Antonija Erhatića, a po jednog su dodali Dario Erhatić i David Kvesić. Pogodak za Aršanj postigao je Hrvoje Filipović, pojačanje iz četvrtoligaša Pitomače.

Sloga je u Dugom Selu ugostila Branu iz Bačevca i upisala pobjedu rezultatom 4:1. Dva pogotka u domaćim redovima postigao je Tomislav Kovačević, a po jednog su dodali Jasmin Kršić i Marko Podravac. Počasni gostujući zgoditak zabio je Alen Matić.

SKUPINA ISTOK

Druga momčad Slatine pobijedila je na domaćem terenu Kozice 4:1. Zgoditke su postigli Dorian Bogati, Benjamin Dijanešić, Filip Pejakić i Marko Rastija. Za Kozice je jedini zgoditak postigao Matko Filipović.

Orešac je na domaćem terenu poražen od Krčevine iz Čađavačkog Luga 0:3. Za goste su poentirali Toni Cigrovski, Denis Hanzlić i Novosel.

Vaška je na domaćem terenu poražena rezultatom 1:3 od Meljana. Jedini domaći zgoditak postigao je Dominik Šnajder, dok su se u gostujuću listu strijelaca upisali Marko Peretin, Dinko Pandur i Dejan Subotić.

Slavonac iz Novaka je s visokih 6:2 protutnjao kroz Grabić. Dva gostujuća zgoditka postigao je Antonijo Horvat, a po jednog su postigli Vedran Hrgović, Alen Klun, Ivan Santi i Marijan Ivanković. Za domaće su poentirali Dragan i Slobodan Ostojić.

(www.icv.hr, ts, foto: ilustracija, M. Šolc)