BE ACTIVE – BUDI AKTIVAN U Virovitici će se nizom aktivnosti obilježiti Europski tjedan sporta, doznajte program

Sportska zajednica Virovitičko-podravske županije i Sportska zajednica grada Virovitice u suradnji sa Središnjim državnim uredom za sport obilježit će Europski tjedan sporta pod sloganom #Be Active, na virovitičkoj šetnici ispred Gimnazije Petra Preradovića.

U utorak, 24.rujna u 17 sati Shanti udruga za promicanje zdravog življenja s instruktoricom Koranom Kolec, certificiranom učiteljicom joge, održat će sat Hatha yoge viniyasa za početnike, meditacije i vođenog opuštanja.

U srijedu, 25. rujna u 17 sati Disstatik udruga koja potpomaže osobni rast i razvoj kroz glazbu, pokret i ples održat će s voditeljicom Tihanom Sarošević sat jazz dancea s kratkim tehničkim vježbama, plesnim sekvencama i elementima koreografije.

Be activ Custom

U četvrtak, 26. rujna također u 17 sati organizirano je vježbanje pod nazivom “budi fit s Mihićima”. Bojan Mihić je instruktor fitnesa u teretani i Efficient Training Method instruktor te kreator i voditelj individualnih i grupnih Budi fit treninga. Održat će se trening pod nazivom Mobility Snack na kojemu će se raditi vježbe mobilnosti i stabilnosti trupa svog tijela.

Za sve uključene u vježbanje osigurani su Organica Vita organski proizvodi, prirodni sokovi tvrtke Brana d.o.o. i dukat fit mliječni proteinski napitci. Svi programi su besplatni. U slučaju kiše program će se održati u sportskoj dvorani Gimnazije Petra Preradovića.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Šolc)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content