DINAMO – ATALANTA Bad Blue Boysi spremaju plavi pakao, možda i najbolju koreografiju u 33 godine otkako službeno postoje

Samo nas još sati dijele od nastupa Dinama u Ligi prvaka, a dobra vijest kaže da se večeras u 21 sat nećete morati mučiti s traženjem prijenosa jer prava na utakmicu ima HTV 2 – piše Večernji.

Dakle, dvoboj prvog kola skupine C protiv talijanske Atalante moći ćete gledati bez potrebe da lutate po raznim paketima, međutim ako vam eventualno i bude do toga da pogledate neku drugu utakmicu, možda sraz PSG-a i Reala, tražena adresa je Planetsport. Naime, PlanetSport je trenutačno nositelj prava na Ligu prvaka, no HTV je zadržao mogućnost prijenosa jedne utakmice srijedom, pa to i objašnjava zašto će Dinamo u slici ići na državnoj televiziji.

Podsjetimo, večeras je na rasporedu nekoliko pravih nogometnih poslastica, a uz spomenuti okršaj u Parizu, vrlo atraktivan bit će i onaj u Madridu. Tamo snage odmjeravaju Atletico i Juventus.

U PRIPREMI JE VELIKA KOREOGRAFIJA BAD BLUE BOYSA

Navijači Dinama također se spremaju za večerašnji spektakl, uvodnu utakmicu skupine C Lige prvaka, ogled između voljenog im kluba i Atalante. Što će nam prirediti, vidjet ćemo tijekom utakmice, ali sve ukazuje na to da će biti spektakularno.

Naime, oko 11 sati oglasili su se i iz Udruge “Dinamo – to smo mi” te su otkrili da je u pripremi velika koreografija, možda i najbolja u 33 godine otkako službeno postoje Bad Blue Boysi.

-Jako je važno da se ovo izvede kako treba, a sve najviše ovisi o nama. Na tribini budite najkasnije u 20:00, slušajte upute s razglasa i nemojte praviti avione od letaka koje ćete dobiti na ulazu, previše je truda u ovo sve uloženo da bi propalo zbog nečije zafrkancije – naveli su administratori stranice.

(vecernji.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content