Djelatnicima županijskog Zavoda za javno zdravstvo “Sveti Rok” uručene potvrdnice o položenom tečaju upotrebe automatskog vanjskog defibrilatora

U prostorijama Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije danas (petak) je ravnateljica županijskog Zavoda za hitnu medicinu Lahorka Weiss uručila potvrdnice djelatnicima koji su uspješno završili tečaj osnovnih mjera održavanja života uz upotrebu automatskog vanjskog defibrilatora. Prema riječima ravnateljice Weiss, ova dva zavoda imaju izuzetno uspješnu suradnju, a to pokazuje i ova edukacija kroz koju je 8 djelatnika Zavoda za javno zdravstvo proširilo svoje medicinsko znanje.

– Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo su nam se sami javili i izrazili želju za ovakvim tečajem. Izuzetno nam je drago što smo ga mogli organizirati i što su unaprijedili svoje znanje. To je nešto što je ključno i vrlo bitno u radu svih zdravstvenih djelatnika. Danas su dobili potvrdnice od našeg krovnog Zavoda za hitnu medicinu i na tome im čestitam i nadam se da ćemo i u budućnosti organizirati još mnogo ovakvih edukacija – rekla je ravnateljica Weiss. Primopredaji potvrdnica nazočio je i ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo Miroslav Venus koji je pohvalio angažman svojih, ali i djelatnika Zavoda za hitnu medicinu. (www.icv.hr, ml)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content