DUMENČIĆ BRILJIRAO U PORAZU Slatina glatko izgubila na gostovanju kod vodećeg Slaven Belupa B

U petom kolu 4. lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica nogometaši Slatine gostovali su u Cvetkovcu, gdje su igrali s drugom momčadi koprivničkog prvoligaša Slaven Belupa.

Domaća momčad je vrlo brzo napravila sigurnu razliku. Prva dva pogotka postigao je Ivan Jajalo u 10. i 15. minuti. U 30. minuti strijelac iz kaznenog udarca bio je Festim Alidema.

Rezultat se nije mijenjao do kraja utakmice. U nastavku gosti iz Slatine su se oslobodili pritiska domaćih igrača te su i sami stvorili nekoliko prilika za pogotke. S druge strane, sve domaće napade neutralizirao je gostujući vratar Kristijan Dumenčić.

-Od početka natjecanja imamo problema s igračkim kadrom zbog niza ozljeda. Kvalitetniji domaći nogometaši pokazali su odmah na početku svoju snagu. U drugom dijelu smo uspostavili terensku ravnotežu. S ovom utakmicom završili smo seriju utakmica s ekipama iz vrha. Već nam iduće subote slijedi Tomislav iz Drnja, gdje očekujem osvajanje tri boda – usprkos poteškoćama optimističan je trener Slatine Damir Pemper.

Slaven Belupo B – Slatina 3:0
Najbolji u slatinskim redovima: Kristijan Dumenčić

(www.icv.hr, mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content