FOTO Odigrano četvrto kolo 2. ŽNL, Gradina petardom ispratila Kapelčane, Ćeralije na vrhu nakon pobjede nad Standardom

U petom kolu drugih županijskih nogometnih liga odigran je niz zanimljivih utakmica.

U skupini Zapad, najviše preokreta bilo je u Svetom Đurađu. Gosti su u četiri navrata vodili sa po jednim zgoditkom prednosti. Domaći su u posljednjih 12 minuta napravili preokret i došli do pobjede 7:4. Strijelci za domaće bili su Marino Grizelj tri puta te Dalibor Ladović, Tin Szabo, Ivan Ćavarušić i Ivan Biondić, dok su za goste efikasni bili Dominik Maresić dva puta te Selvir Gjanić i Danijel Ivanović po jednom.

Milanovački Sokoli su na svom terenu pobijedili Mladost iz Vukosavljevice 3:2. Svi golovi su postignuti u drugom dijelu. Mrežu je za domaće dva puta pogodio Mihael Martelo, a jednom Petar Spajić. Za goste su strijelci bili Mateo Nemčec i Antonio Kosina.

IMG 5885 Custom

Gradina je isprašila Dinamo iz Kapele Dvora 5:1. Dva pogotka postigao je Vladimir Puškarić, a po jednog Zvonimir Juhas, Dino Milinović i Matej Vujičić, dok je za goste strijelac bio Mateo Draganić.

Bilogora 1947. na svom terenu u Špišić Bukovici bila je bolja od Lukača 05 4:1. Dva puta strijelac je bio Stipo Djak, a po jednom Valentino Cik i Antonio Posavac. Gol za goste dao je Matija Tomšić. Interesantno je da su svi zgodici postignuti u prvih 30 minuta.

U Grabrovnici su domaća Croatia i Podgorje odigrali bez golova 0:0.

U skupini Istok vodeće Ćeralije pobijedile su Standard na njegovom terenu u Novoj Šarovki 3:2. Dva pogotka za goste je postigao Franjo Perić, a treći je u svoju mrežu ubacio domaći igrač Slavko Juren. Strijelci za Standard su bili dva Tonija, Makar i Hrgetić.

Zrinski iz Nove Bukovice je s minimalnih 1:0 pobijedio Dinamo iz Josipova. Gol je postigao Tomislav Kurtić.

Istim rezultatom Crnac je ispratio DOŠK iz Dolaca. Pogodak je upisao Marin Zdelar.

U Jugovom Polju Plavi i Mladost iz Bakića su podijelili bodove rezultatom 1:1. Domaće je u prednost doveo Domagoj Mikulčić, a izjednačio Andrej Horvat.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”552540″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content