FOTO Palčić asistirao Bajiviću za veliku pobjedu Bratstva protiv zdenačke Sloge na prepunom Školskom vrtu

Odavno tribine stadiona Školski vrt u Gornjem Bazju nisu bilo ovako popunjene, na jednoj prvenstvenoj utakmici.

Na utakmicu između Bratstva i Sloge iz Zdenaca došao je autobus pun navijača, koji su grlato navijali za svoje igrače svih 90 minuta, ali im to nije pomoglo da osvoje tri boda. Ni domaći navijači brojnošću nisu zaostajali za gostima.

Domaći trener Elvis Vinak tijekom tjedna imao je dosta problema s ozljedama igrača, ali je uspio skrpati momčad za utakmicu. U čvrstoj muškoj utakmici domaća momčad došla je do minimalne pobjede 1:0.

IMG 4116 Custom

Bratstvo je od nekoliko, jednu svoju priliku realiziralo. Gabrijel Palčić se na boku uspio izboriti za jednu gotovo izgubljenu loptu i ubacio ju pred vrata, a Vedran Bajivić je neometan ubacio u mrežu.

Gosti su jednu priliku prokockali. Mihael Nikolić je pogodio okvir gola, a u drugom navratu poništen im je zgoditak zbog nedozvoljenog položaja napadača.

– U pravoj partiji šaha došli smo zasluženo do vrijednih bodova. Moji igrači su shvatili svoje pogreške iz prošlog kola, kada smo sami sebe pobijedili. Prvi puta otkad sam trener u Gornjem Bazju nismo primili pogodak. Čestitam igračima iz obje ekipe na fer i korektnoj igri. Iduće nedjelje u Čačincima pokušat ćemo nastaviti niz uspjeha – zadovoljan je bio Vinak.

IMG 4092 Custom

Gostujući strateg Zoran Mandić nije zadovoljan viđenim na terenu.

-Što se nas tiče utakmica je bila izuzetno loša, ali i protivnik je bio tu negdje. Takvom igrom nismo mogli ništa napraviti, a pogodak smo nažalost primili iz naše greške – zaključio je Mandić.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”549796″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content