FOTO U obnovljenom Mjesnom domu u Rezovačkim Krčevinama održana skupština mjesne udruge umirovljenika

U obnovljenom Mjesnom domu u Rezovačkim Krčevinama, u nazočnosti zamjenice gradonačelnika Vlaste Honjek-Golinac i predstavnika udruga umirovljenika s područja Virovitičko-podravske županije te predsjednika Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine Jurice Kajića, održana je skupština Mjesne udruge umirovljenika.

Ovom skupštinom ujedno je obilježen i blagdan svetog Mihaela Arkanđela, zaštitnika Rezovačkih Krčevina.

IMG 7184 Custom

Predsjednik Udruge Tomislav Galeković podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće. Tom prilikom Galeković se zahvalio Gradu Virovitici i posebice zamjenici gradonačelnika Vlasti Honjek-Golinac na angažmanu prilikom obnove Mjesnog doma, koji je postao središte okupljanja, ne samo umirovljenika, već i ostalih stanovnika mjesta.

Damir Košić podnio je izvješće Nadzornog odbora. U planu rada u idućem razdoblju naglašen je humanitaran rad članova na međusobnoj pomoći.

IMG 7233 Custom e1569832301400

Vlasta Honjek-Golinac naglasila je da će Udruga i ubuduće imati punu podršku Grada Virovitice. Rad skupštine su pozdravili predstavnici ostalih umirovljeničkih udruga i predsjednik Mjesnog odbora Rezovačke Krčevine Jurica Kajić. Nakon radnog dijela skupštine uslijedila je prigodna večera i ples.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”553847″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content