FOTO Utakmica kola odigrana na prepunom Laništu, Rezovac i Graničar Bušetina remizirali nakon golijade

Najuzbudljivija utakmica 5. kola 1. županijske nogometne lige odigrana je u Rezovcu između domaće momčadi i Graničar Bušetine.

Domaća momčad povela je zgoditkom Patrika Bazijanca u 3. minuti. Gosti su izjednačili pogotkom Janka Brlasa iz kaznenog udarca u 23. minuti.

Do odmora se igalo većinom na sredini terena bez izrazitijih prigoda za pogotke. U nastavku su gosti preuzeli inicijativu i preko svojih ubojitih špica došli do prednosti 3:1.
Prvo je domaćeg vratara Roberta Bunjevca svladao Janko Brlas u 58. minuti, a zatim Karlo Petrinić u 74. minuti.

IMG 5905 Custom

Gostujući navijači su već vidjeli tri boda u svom džepu, ali se nešto pitalo i domaću momčad. Gostujuću prednost smanjio je Tomislav Pejić u 79. minuti. Konačni rezultat postavio je Toni Topić u posljednjim trenucima utakmice izjednačivši na 3:3.

– Bili smo bolji veći dio utakmice, a domaćini su uz puno sreće uspjeli doći do boda – rekao je novi trener Graničar Bušetine Stiven Čančar.

IMG 5897 Custom e1569244543189

-Odigrali smo pravi derbi, u kojemu smo na kraju izvukli remi. Vjerujem da u idućem kolu možemo do tri boda u susretu s Voćinom, na našem terenu – izjavio je strateg Rezovca Stipe Rebić.

Rezovac – Graničar Bušetina 3:3
Igrač utakmice: Janko Brlas

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

[g-gallery gid=”552274″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content