KRSNIK NAPUSTIO PAPUK U spas Orahovčanima stigao novi trener Stjepan Mađarić: Moram momčadi vratiti samopouzdanje

Nogometaši orahovačkog Papuka izgubili su i četvrtu utakmicu u četiri kola ovogodišnjeg prvenstva 3. HNL Sjever. Ovog puta bolja je bila momčad Varteksa u Varaždinu, na kraju s visokih 4:0.

Papuk je odigrao jako lošu utakmicu, protiv protivnika s kojim se, kako kaže, sada već bivši trener Darko Krsnik, moglo itekako “potući” za bodove.

-Pristup je bio jako loš, jednostavno ne znam što se događa s momčadi. Trude se, žele bolje, ali nešto definitivno ne štima. Varteks je, to slobodno mogu reći, najlošija momčad s kojom smo do sada igrali i tu smo trebali do bodova, ali eto nismo – kaže vidno razočarani Krsnik koji je dan nakon utakmice podnio ostavku na mjesto prvog trenera.

Darko Krsnik Custom

-Nešto se mora promijeniti jer ova momčad definitivno može puno, puno bolje. Odlučio sam se maknuti ja, možda će neki drugi trener uspjeti podići ekipu i pokazati koliko vrijedi. Naravno, bila mi je čast raditi s ovom momčadi i svim momcima želim puno sreće u nastavku prvenstva – zaključio je Krsnik čiju je ostavku Upravni odbor jednoglasno prihvatio i vrlo brzo pronašao novog trenera.

Papuk će od petog kola voditi odlični i provjereni stručnjak iz Belišća, Stjepan Mađarić.

-Razgovarali smo s nekoliko osoba, a kada nam se ukazala prilika dovesti ovakvog stručnjaka odmah smo s njim porazgovarali i vrlo brzo se dogovorili – kaže Miroslav Jockov, novi sportski direktor Papuka. Stjepan Mađarić, novi prvi čovjek struke Papuka iskusni je stručnjak s prvoligaškim iskustvom i u njemu je Papuk dobio veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

-Prihvatio sam ovaj izazov jer se radi o klubu s velikom tradicijom i prepoznatljivošću, posebno na ovom području. Nakon četiri odigrana kola, Papuk je bez bodova i ono što je najvažnije, moram ekipi podignuti samopouzdanje da zaustavimo taj pad i podignemo momčad. Vjerujem da ti dečki mogu puno bolje – prve su riječi novog Papukovog trenera koji će prvi trening odraditi već danas (srijeda) poslijepodne kada će biti predstavljen ekipi.

(www.icv.hr, vg, foto: V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content