Ministar Krstičević i general Šundov izrazili sućut obitelji poginulog hrvatskog vojnika Josipa Perića

Povodom nesretnog događaja u kojem je smrtno stradao pripadnik Pukovnije vojne policije pozornik Josip Perić, sućut obitelji preminulog hrvatskog vojnika uputili su potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga general zbora Mirko Šundov.

Smrtno stradali pripadnik Hrvatske vojske, pozornik Josip Perić rođen je 1994. godine u Virovitici. Pristupio je Hrvatskoj vojsci 2014. godine. Tijekom vojne službe bio je pripadnik Pješačke pukovnije i Bojne Vukovi, a od 2016. pripadnik je Pukovnije vojne policije. Pozornik Perić bio je uzoran vojnik, a za svoj rad i uspješno izvršavanje zadaća bio je pohvaljivan i ocjenjivan najboljim ocjenama.

Sućut ministra Krstičevića

Poštovana ožalošćena obitelji Perić, u ime svih pripadnika Hrvatske vojske, djelatnika Ministarstva obrane i u svoje osobno ime izražavam vam iskrenu sućut zbog tragičnog odlaska Vašeg sina i brata.

S dubokom boli primio sam ovu žalosnu vijest koja je pogodila cijelu obitelj Hrvatske vojske. Suosjećamo s Vama u ovim teškim trenutcima koji sve nas ostavljaju bez riječi.

Naš dragi Josip napustio nas je časno obnašajući svoju dužnost kao uzoran vojnik i pravi profesionalac.

Zajedno s Vama dijelimo tugu i bol zbog Josipa, koji će zauvijek ostati u našem sjećanju.

Počivao u miru.

Sućut načelnika Glavnog stožera generala Šundova

Poštovana obitelji Perić, duboko sam dirnut tužnom viješću o tragičnoj smrti Vašeg sina Josipa, a našeg cijenjenog vojnika. U svoje ime i u ime svih pripadnika Hrvatske vojske izražavam najiskreniju ljudsku sućut Vama i Vašoj obitelji. Duboko suosjećamo s Vašom boli.

U ovom trenutku Vaše neizmjerne boli teško je naći riječi utjehe, no znajte da niste sami. Naše misli i molitve su s Vama i Vašom obitelji.

Uz izraze najdublje sućuti.

(morh.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content