Na redovnoj sjednici Upravnog odbora Obrtničke komore VPŽ proslavljene “Zlatne ruke”

U prostoru Udruženja obrtnika u Slatini održana je redovna sjednica Upravnog odbora Obrtničke komore Virovitičko-podravske županije.

Na dnevnom redu bilo je nekoliko rasprava vezanih za rad Područne obrtničke komore i njezinih Udruženja obrtnika te donošenje odluka i zaključaka u nadležnosti ovog komorskog tijela. Predsjednik POK-a Zoran Horić je uvodno izvjestio nazočne o dobivanju financijske bespovratne pomoći HOK-a matičnim Udruženjima obrtnika u Orahovici i Pitomači namijenjenih sanaciji zgrada tih Udruženja, u ukupnoj vrijednosti od 80.000 kuna.

Također, sa zadovoljstvom je razmotreno i prihvaćeno izvješće o dodijeljenim bespovratnim potporama tradicijskim obrtima uz pomoć Virovitičko-podravske županije, uz prijedlog da se za iduću godinu nastavi s tim projektom i po mogućnosti s većim iznosom sredstava. Članovi Odbora donijeli su i nekoliko odluka koje se odnose na sastav ispitnih komisija za stručno osposobljavanje za obrtnička zanimanja, uvjete za sudjelovanje na Obrtničkim sportskim igrama te sređivanje podataka vezanih za nekretnine u vlasništvu POK-a i pripadajućih Udruženja obrtnika.

Na završetku sjednice član Upravnog odbora i predsjednik Udruženja obrtnika Slatina Zlatko Šomođi iskoristio je ovu prigodu da se još jednom zahvali svima koji su ga predložili za najviše komorsko priznanje “Zlatne ruke”, što je proslavljeno domjenkom u prostoru Udruženja.

(POK VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content