OSAMNAEST GOLOVA TAMARE HUDOLETNJAK Lavice u posljednjim trenucima ostale bez bodova u Osijeku

I u drugom kolu 1. lige rukometašice 1234 Virovitice bile su gošće. Izgubile su u slavonskom derbiju u Osijeku od domaćeg sastava 38:34.

Niti u jednom trenutku domaća ekipa nije mogla biti sigurna u osvajanje bodova. Gošće su izvrsno parirale Osječankama. U prvom dijelu većinom se rezultat kretao od +1 do -1. Virovitičanke su u četiri navrata imale prednost (5:6, 13:14, 14:15 i 15:16). Na odmor se otišlo s domaćom prednošću 21:19.

Na početku drugog dijela igračice Osijeka u jednom trenutku stvaraju prednost od pet pogodaka (24:19), ali to nije dugo trajalo. Lavice se bude i uspijevaju izjednačiti na 31:31.

Do posljednjih pet minuta igralo se gol za gol, kada je osječki sastav osigurao pobjedu.
Virovitičke Lavice pokazale su da imaju zube i bile su vrlo blizu prvim bodovima u ovogodišnjem prvoligaškom natjecanju. Slijedi reprezentativna stanka, u kojoj će se dodatno pripremiti za nastavak natjecanja.

-Cijelu utakmicu smo uspješno pružili otpor domaćim igračicama i bili u igri za bodove. Da smo imali u sastavu još jednu napadački raspoloženu igračicu na desnoj strani osvojili bi bodove – izjavio je trener 1234 Virovitice Vladimir Gašparac.

1234 Virovitica: Marija Devald, Martina Majkovčan, Iva Biuk, Lorena Hrvoić, Lukrecia Veršec, Nadia Dujmović, Nikolina Jezerčić, Tamara Hudoletnjak 18 (4), Lea Zupčić, Marija Medved, Ana Blažev, Elena Bardić 1, Tena Mioč Cabadaj 6, Nika Deskar 9, Vanesa Prpić i Andrijana Miklić. Trener: Vladimir Gašparac.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija, M. Rođak)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content