PAPUK BEZ BODOVA U TRI KOLA Orahovčani ugostili Polet i prosuli bodove nakon početnog vodstva

Nogometaši orahovačkog Papuka još nisu upisali prve bodove u svom povratku na trećeligaške terene. U sklopu 3. kola 3. HNL Sjever Orahovčani su na svom terenu ugostili momčad Poleta iz Svetog Martina na Muri i poraženi su rezultatom 1:2. Papuk je počeo dobro, poveo preko Danijela Zebeca i imao nekoliko izglednih prigoda, a bila je tu i jedna dvojbena situacija kojom je Papuk mogao prelomiti utakmicu.

Kod vodstva 1:0, domaći su promašili nekoliko izglednih prigoda, a potom im nije dosuđen čisti kazneni udarac. Kod rezultata 1:1 bio je očiti prekršaj na domaćem igraču koji nije suđen. Gosti iz istog napada postižu pogodak za vodstvo i na kraju, pokazalo se, i pobjedu.

– Dugo smo razmišljali što ćemo reći nakon utakmice, zato se medijima i nismo javljali do danas. Održali smo sastanak Uprave kluba jer nam se neke stvari konstantno ponavljaju, a ne znamo zašto. No, zaključak svega je jednostavan, suludo je stalno se žaliti na suđenje, takvo je kako je, mi to ne možemo promijeniti i učinit ćemo ono što mi možemo, a to je uložiti maksimalne napore da popravimo svoju igru, motiviramo momčad da pokaže ono što definitivno može i zna. Ovi dečki, uvjeren sam u to, nisu zaslužili ovo mjesto na tablici, po svemu smo trebali osvojiti bodove i protiv Podravca, Bjelovara i sada Poleta. No, što je tu je, ne predajemo se, sve se ovo mora jednom vratiti jer momci to zaslužuju – kaže trener Papuka Darko Krsnik te za igrača utakmice u svojoj momčadi ističe stopera Juricu Šantića.

U sljedećem kolu Papuk putuje u barokni grad Varaždin, kod domaćeg Varteksa.

– Varteksu idemo bez Marina Čavića koji je dobio crveni karton protiv Poleta, a svi bi ostali trebali biti na raspolaganju. Ono što mogu reći uoči ove utakmice je da mi nemamo što izgubiti, ići ćemo hrabro, borbeno u želji da pokažemo da smo kvalitetna i karakterna momčad koja se zna vratiti kad je najteže – zaključio je Krsnik.

(www.icv.hr, vg)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content