PP Orahovica stipendira učenike i studente s 400 i 800 kuna mjesečno, prijave zaključno do 1. listopada

PP Orahovica d.o.o. raspisuje natječaj za dodjelu stipendija učenicima srednje škole i studentima s područja općina Orahovica, Zdenci, Čačinci i Crnac i to četiri stipendije učenicima srednje škole u iznosu od 400 kuna mjesečno te četiri stipendije studentima u iznosu od 800 kuna mjesečno.

Natječaj je otvoren 2. rujna, a prijave se šalju do zaključno 1. listopada. Rezultati natječaja će biti objavljeni na web stranici www.pporahovica.hr do 15. listopada. Stipendije će se isplaćivati tijekom deset mjeseci iduće školske/akademske godine 2019./2020.

Pravo na Stipendiju PP Orahovice mogu ostvariti redoviti učenici srednje škole te redoviti studenti s područja općina Orahovica, Zdenci, Čačinci i Crnac. Kriteriji na temelju kojih se vrši odabir kandidata za dodjelu Stipendije su opći uspjeh u prethodnoj godini školovanja te sudjelovanje na natjecanjima te posebna dostignuća u prethodnoj godini školovanja u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima. Obrazac prijave kandidati mogu skinuti na web stranici www.pporahovica.hr, a prijavi treba priložiti Uvjerenje o prebivalištu učenika/studenta, preslik svjedodžbe (učenici) odnosno prijepis položenih ispita s ocjenama (studenti) prethodne školske/akademske godine, zatim Uvjerenje škole/fakulteta o upisu u školsku/akademsku godinu 2019./2020. te preslik osvojenih nagrada i priznanja tijekom protekle školske/akademske godine (nastavne i izvannastavne aktivnosti). Prijave s potrebnom dokumentacijom predaju se u natječajnom roku u PP Orahovica, Stjepana Mlakara 5, 33515 Orahovica ili se šalju poštom na istu adresu, uz naznaku “Za stipendiju”.

Iz PP Orahovica poručuju kako će tročlano Povjerenstvo razmotriti sve pristigle prijave te utvrditi popis kandidata temeljem dostavljene dokumentacije i utvrđenih kriterija.

-Dobitnici stipendija će sklopiti Ugovor o stipendiranju s PP Orahovicom. Prijavom na natječaj svi kandidati prihvaćaju navedene uvjete i kriterije te su suglasni da se njihovi podaci čuvaju i objave na rang listi sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka – zaključuju iz PP Orahovice.

(www.icv.hr, vg, foto: ilustracija, V. Grgurić)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content