Preventivni projekt „Lily“: U četvrtak vas očekuje pokazna vježba Interventne policije, predstavljanje startas tenisica „#RESPECTUS Lily“…

Ministarstvo unutarnjih poslova, PU virovitičko-podravska i Županijski tim za sprječavanje i borbu protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji Virovitičko-podravske županije organiziraju u četvrtak, 19. rujna predstavljanje projekta „Lily”. Bit će to još jedna prilika da se kaže stop nasilju nad ženama. Naime, riječ je o preventivnom projektu Ravnateljstva policije Ministarstva unutarnjih poslova i partnera, usmjerenog na sprječavanje svih oblika nasilja prema ženama.

Predstavljanje projekta počinje u 10,00 sati pored Gradske knjižnice i čitaonice u Virovitici i svi su pozvani da daju svoj glas protiv nasilja nad ženama i aktiviraju se u izgradnji društva s nultom stopom tolerancije na nasilje.

PROGRAM

10,00 sati

– Uvod u program: „Lily“ #RESPECTUS – SPRIJEČIMO NASILJE PREMA ŽENAMA!

– PROGOVORI“ – izvedba profesionalnih dramskih umjetnika

– Prikazivanje video spota pjesme „LILY“ glazbenika Marina Ivanovića Stoke

– „REAGIRAJ“ – tematska pokazna vježba Interventne policije PU Virovitičko-podravske

– Vježbe tehnike samoobrane:
1. Krav Maga Virovitica
2. „JAKA SAM“ – tematska pokazna vježba tehnika samoobrane policajki i policajaca PU Virovitičko-podravske

11,00 sati

– Završetak dramsko-scenskog dijela Programa

11,00 – 11,30 sati

– Predstavljanje startas tenisica „#RESPECTUS Lily“ tvrtke „Borovo“ i „La Donna“ izrađenih s ciljem promicanja javne svijesti o važnosti života bez nasilja, rodne jednakosti i ravnopravnosti

– Predstavljanje SOS Virovitica

– Izjave za medije

Suorganizatori događanja: Udruga S.O.S. Virovitica, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Virovitičko-podravske županije, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Grada Virovitice, Hrvatska udruga pripovjedača Pričalica, Kazalište Virovitica, Grad Virovitica, Virovitičko-podravska županija, Kulturno umjetnički centar-studio za suvremeni ples, Tvrtka Borovo i La Donna. (virovitica.hr, Povjerenstvo za ravnopravnost spolova VPŽ)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content