Siniša Brlas dobio stručnu certifikaciju za razvoj i evaluaciju programa prevencije ovisnosti

Od 02. do 03. rujna 2019. godine u Osijeku je održana edukacija stručnjaka pod nazivom „Razvoj i evaluacija programa u području problema ovisnosti u skladu s Europskim standardima za kvalitetnu prevenciju zlouporabe droga“. Edukaciju je za stručnjake koji se bave prevencijom ovisnosti organizirao Hrvatski zavod za javno zdravstvo, a ispred Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije u edukaciji je sudjelovao profesor Siniša Brlas, psiholog u Djelatnosti za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti sa zaštitom mentalnog zdravlja.

Profesor Brlas više je godina voditelj preventivnih projekata koji su se provodili ili se još uvijek provode u našoj županiji, a ovom je vrlo specifičnom edukacijom sada dodatno osposobljen razvijati i evaluirati preventivne programa u području borbe protiv ovisnosti usklađene s europskim standardima kvalitete.

Ovom je edukacijom profesor Siniša Brlas dobio stručnu certifikaciju za razvoj i evaluaciju programa prevencije ovisnosti i jedini je stručnjak s ovim certifikatom u Virovitičko-podravskoj županiji. (www.icv.hr, sb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content